Το σκέφτεται για Τζούρτζεβιτς ο Λεμονής

Το σκέφτεται για Τζούρτζεβιτς ο Λεμονής

Ο Σέρβος ικανοποίησε τον προπονητή του στο ματς με τη Λιβαδειά και ο Λεμονής σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα εναντίον της Σπόρτινγκ

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Πορτογαλία και ο Τάκης Λεμονής καταστρώνει τα πλάνα του για την πολύ σημαντική αναμέτρηση στο Αλβαλάδε.

Το παιχνίδι της Τετάρτης στην Πορτογαλία θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού τη φετινή περίοδο με την ομάδα του λιμανιού να θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την τρίτη θέση του γκρουπ.

Ο Λεμονής είναι αναγκασμένος να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Σισέ και Ανσαριφάρντ καθώς οι δύο παίκτες δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα των ερυθρόλευκων. Κι αν για το κέντρο της άμυνας η επιλογή είναι ξεκάθαρη (Ένγκελς) δεν ισχύει κάτι ανάλογο για την κορυφή της επίθεσης.

Σκέψεις για Τζούρτζεβιτς

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η σκέψη του 57χρονου τεχνικού, για χρησιμοποίηση του Τζούρτζεβιτς στη θέση του σέντερ φορ. Ο Σέρβος έπαιξε αλλαγή στο ματς με τον Λεβαδειακό και ο Λεμονής έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του, με αποτέλεσμα να εξετάζει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον Τζούρτζεβιτς στο ματς.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει ακόμα αποφασίσει κάτι που σημαίνει ότι θα τεστάρει τον νεαρό στράικερ και στις δύο τελευταίες προπονήσεις. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος θα μιλήσει στη σημερινή προπόνηση με τον Τζούρτζεβιτς για να τον ανεβάσει και ψυχολογικά ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα στο Αλβαλάδε.

Το ρίσκο με Μπεν

Η άλλη επιλογή που έχει ο Λεμονής για τη θέση του σέντερ φορ είναι ο Μπεν, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το ρίσκο είναι μεγάλο. Ο Αφρικανός δεν έχει αγωνιστεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα (είχε υποστεί θλάση στο ματς με τον Ατρόμητο) και σε τέτοιου είδους παιχνίδια ένας παίκτης πρέπει να είναι 100% έτοιμος. Απ’ τη στιγμή λοιπόν που ο Λεμονής δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Μπεν, εναντίον του Λεβαδειακού, έχε αποφασίσει να μη χρησιμοποιήσει τον 28χρονο επιθετικό στο βασικό σχήμα κόντρα στη Σπόρτινγκ.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να παίξει ο Ολυμπιακός με τον Φορτούνη σε ρόλο επιθετικού, μάλλον είναι μια ιδέα που εγκαταλείπεται από τον Λεμονή.

Νοκ άουτ ο Εμενίκε

Σε ότι αφορά τον Εμενίκε, ο Νιγηριανός στράικερ δε θα είναι στη διάθεση του Λεμονή ούτε για το ματς με τη Σπόρτινγκ. Ο 30χρονος επιθετικός δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και ο Λεμονής θα τον αφήσει εκτός αποστολής για το μεγάλο παιχνίδι στην Πορτογαλία.

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ