Ο Κρέσπο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα

Ο Κρέσπο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψήφισε τον Χοσέ Άνχλε Κρέσπο ως «Fans’ Man of the Match» του πρώτου ματς με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αναδείχθηκε από το κοινό του ΠΑΟΚ ως ο «Fans’ Man of the Match» της αναμέτρησης του Δικέφαλου κόντρα στη Μπενφίκα στο Ντα Λουζ για τα Play Offs του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ δε λύγισε σε μία ακόμα σπουδαία ποδοσφαιρική έδρα καθώς έφυγε αήττητος από το θρυλικό Ντα Λουζ στην Πορτογαλία, κόντρα στην εξαιρετική Μπενφίκα, βρήκε το εκτός έδρας γκολ που έψαχνε (1-1) και πλέον έχει αποκτήσει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Για να το καταφέρει αυτό χρειάστηκε να αντέξει περισσότερα από 90 λεπτά σκληρής μάχης.

Οι ποιοτικοί παίκτες των Πορτογάλων έβαλαν δύσκολα στην αμυντική γραμμή του Δικεφάλου στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά αυτή άντεξε και δέχθηκε γκολ μόνο από το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Σέρβος Μάζιτς.

Ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός αμυντικός περιορίστηκε σε ρόλο στόπερ αυτή τη φορά και ήταν παντού. Ατέλειωτο τρέξιμο, αστείρευτο πάθος, μυαλωμένο παιχνίδι και απαράμιλλη αυταπάρνηση. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός και βγήκε νικητής στις περισσότερες μονομαχίες που έδωσε.

Κέρδισε όμως και κάτι ακόμα, λίγες μέρες μετά. Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα ο Κρέσπο κατέκτησε την κορυφή με 44,69%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με οκτώ επεμβάσεις, κάποιες από τις οποίες ιδιαίτερα δύσκολες και συνέβαλε τα μέγιστα στο να φύγει ο ΠΑΟΚ με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Λισαβόνα.

Το βάθρο έκλεισε ο σκόρερ του Δικεφάλου, Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος ήταν ο παίκτης που πέρασε στο γήπεδο και άλλαξε τις ισορροπίες, πετυχαίνοντας το υπερπολύτιμο γκολ που μπορεί να κρίνει πολλά στην οικονομία των δύο αγώνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ