Ρόθγουελ για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Δεν πρόκειται να παίξουμε απλά για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα του πρώτου ματς»

Ρόθγουελ για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Δεν πρόκειται να παίξουμε απλά για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα του πρώτου ματς»

Ο Τζο Ρόθγουελ μίλησε για τη ρεβάνς της Ρέιντζερς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το τι τους είπε ο προπονητής τους στη ημίχρονο του πρώτου αγώνα.

Η Ρέιντζερς προετοιμάζεται για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, έχοντας προβάδισμα μετά το 2-0 στο «Άιμπροξ».

Ο Τζο Ρόθγουελ μίλησε τόσο για το τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, όσο και για το τι ανέφερε στα αποδυτήρια ο προπονητής των Σκωτσέζων, Ράσελ Μάρτιν, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο πρώτο ματς.

Οι δηλώσεις του Τζο Ρόθγουελ:

Για τη ρεβάνς: «Το 2-0 είναι ένα καλό σκορ, ειδικά σε αυτό το format. Θα βγούμε στο γήπεδο και προφανώς δεν θα προσπαθήσουμε απλώς να υπερασπιστούμε το προβάδισμα. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να σκοράρουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε. Νομίζω πως το είπε κι ο ίδιος (ο Μάρτιν) στη συνέντευξη Τύπου, δεν ήταν ένα ματς που θα όριζε τη σεζόν, αλλά θέλαμε να βγούμε και να κάνουμε μια εμφάνιση που να δείχνει πραγματικά πώς θέλει να παίζουμε. Νομίζω πως το καταφέραμε αυτό, ελέγξαμε το παιχνίδι όπως μας αρέσει και απλώς είμαστε λίγο απογοητευμένοι που δεν “σκοτώσαμε” το ματς λίγο περισσότερο».

Για το τι τους είπε ο προπονητής τους στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό: «Μας είπε απλώς να μείνουμε πιστοί σε αυτό που κάνουμε. Ξεφύγαμε λίγο από αυτό, σε σχέση με τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε, και στα πρώτα 10-15 λεπτά νομίζω ξεκινήσαμε πολύ καλά, και μετά μάλλον απομακρυνθήκαμε κάπως. Και φυσικά, με το ότι έμειναν με 10 παίκτες, καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και είμαστε πιθανώς απογοητευμένοι που δεν βάλαμε λίγα γκολ ακόμα, αλλά δεν μπορούμε να παραπονεθούμε. Είναι μια νίκη και έχουμε το προβάδισμα για τον επαναληπτικό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ