
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρέιντζερς, στη ρεβάνς του 2-0, με στόχο την ανατροπή που θα του επιτρέψει να συνεχίσει στα προκριματικά του Champions League.
Ο Παναθηναϊκός θα «κυνηγήσει» στη ρεβάνς κόντρα στη Ρέιντζερς στο ΟΑΚΑ (30/7, 21:00) την ανατροπή που θα του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε παρουσία στη League Phase του Champions League.
Μετά την ήττα με 2-0 στο Ibrox, στην Σκωτία, οι Πράσινοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παλέψουν να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ, με τον κόσμο στο πλευρό του στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.
Διαβάστε επίσης: Ολλανδία, μέρος 2ο: Οι 29, ο Στρεφέζα και όσα ακολουθούν για τον Ολυμπιακό
Με σημαντικές απουσίες ο Παναθηναϊκός
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης μετά την κόκκινη στο πρώτο ματς θα απουσιάσει από την αποστολή των Πράσινων, ενώ και ο Μανώλης Σιώπης θα είναι εκτός, λόγω τραυματισμού. Από εκεί και πέρα ο Ρούι Βιτόρια επέλεξε τους εξής για την αποστολή του Παναθηναϊκού: Λαφόν, Ντραγκόφσκι,Τουμπά, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον,Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας , Κυριακόπουλος, Τσιριβέγια, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Σφιντέρσκι, Γερεμέγεφ.
«Θα πρέπει κυρίως να έχουμε μια αμυντική σταθερότητα που θα δώσει στους παίκτες μπροστά ασφάλεια. Με ένα γκολ μπαίνουμε πιο δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης, για να κυνηγήσουμε το δεύτερο ή και το τρίτο που θα μας δώσει την πρόκριση», ανέφερε ενόψει της ρεβάνς ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.
Στον αντίποδα, οι Σκωτσέζοι, δεν θα ταξιδέψουν πλήρεις στην Αθήνα για να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους, καθώς δύο σημαντικοί παίκτες, ο Χάμζα Ιγκαμάνε και ο Θέλο Άασγκααρντ απουσίασαν από την τελευταία προπόνηση λόγω τραυματισμών και δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τη Ρέιντζερς.