Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς απέναντι στη Ρέιντζερς

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς απέναντι στη Ρέιντζερς

Ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Ρέιντζερς, στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρέιντζερς (21:00)στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με στόχο την ανατροπή του 2-0 του «Ibrox» και την πολυπόθητη πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Ρουί Βιτόρια έκανε γνωστή την ενδεκάδα που θα αντιμετωπίσει τους Σκωτσέζους στη «μάχη» του ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Γιώργο Βαγιαννίδη και τον τραυματία Μανώλη Σιώπη, σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για το ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η αφετηρία της Euroleague – Ποια είναι τα μεγάλα φαβορί για την κούπα… (pics)

Μπροστά από την «πράσινη» εστία θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, με τους Κυριακόπουλο και Κώτσιρα στα άκρα και τους Τουμπά και Πάλμερ-Μπράουν στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Τσιριβέγια, Μαξίμοβιτς και Μπακασέτας, με τους Τζούρισιτς και Πελίστρι δίπλα από τον Ιωαννίδη, που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Πάλμερ-Μπράουν, Τουμπά, Κυριακόπουλος, Τσιριβέγια, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τζούρισιτς, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Λαφόν, Κώτσιρας, Τετέ, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Γερεμέγεφ και Μπρέγκου.

Η ενδεκάδα της Ρέιντζερς: Μπάτλαντ, Ταβερνιέ, Άαρονς, Σούταρ, Ρόθγουελ, Ντιομαντέ, Ντόουλ, Τζιγκά, Ράσκιν, Κέρτις, Ντανίλο.

Στον πάγκο για την Σκωτσέζικη ομάδα είναι οι: Κέλι, Κόρτες, Μπάρον, Ντέσερς, Μπαϊράμι, Κάμερον, Χέφτε, Γκασαμά, Φερνάντες, Ράις, Τζεντλς, Χιούτον.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ