Κακό νέο για την Ελλάδα η πρόκριση της Πλζεν (1-3) – «Βόμβα» από Σκεντίγια «πέταξε» έξω τη Στεάουα (1-2), πέρασε η Πάφος (0-1)

Κακό νέο για την Ελλάδα η πρόκριση της Πλζεν (1-3) – «Βόμβα» από Σκεντίγια «πέταξε» έξω τη Στεάουα (1-2), πέρασε η Πάφος (0-1)

Η Πλζεν ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 και απέκλεισε με 3-1 τη Σερβέτ μέσα στην Ελβετία, με την Τσεχία να απομακρύνεται λίγο από την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA - Μεγάλες προκρίσεις στον 3ο προκριματικό του Champions League για Πάφο (0-1) και Σκεντίγια (1-2)

Ιστορική πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League πέτυχε η Πάφος, μετά τη νίκη της επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 1-0 (1-1 το πρώτο ματς στην Κύπρο) στην Μπάτσκα Τόπολα.

Οι πρωταθλητές της κυπριακής λίγκας βρήκαν το «χρυσό» γκολ με τον Βραζιλιάνο, Ζάζα, στο 40ό λεπτό, ενώ οι Ισραηλινοί αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 30′, μετά την απευθείας κόκκινη που δέχθηκε ο Μέλικα. Πλέον, η ομάδα του Χουάν Καρσέδο έχει κάθε λόγο να… ονειρεύεται playoffs, καθώς στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Κιέβου.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι για τον Γιουζάνγκ» – Ποιος είναι ο ΝΒΑερ με τα 102 παιχνίδια (pic, vids)

Το 4-1 της Σάλτσμπουργκ στον πρώτο αγώνα με την Μπραν μέσα στη Νορβηγία είχε επί της ουσίας ξεκαθαρίσει την πρόκριση στο ζευγάρι. Οι Αυστριακοί παραχώρησαν ισοπαλία στην αποψινή ρεβάνς μέσα στην έδρα τους (1-1) και συνεχίζουν στο Champions League, όπου στην επόμενη φάση θ’ αντιμετωπίσουν την Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη.

Τεράστια πρόκριση μέσα στην Ελβετία κι ενώ είχε ηττηθεί στην έδρα της (0-1) επί της Σερβέτ πέτυχε απόψε η Βικτόρια Πλζεν με 3-1. Η ομάδα από την Τσεχία θα είναι η αντίπαλος της Ρέιντζερς στον Γ’ προκριματικό του Champions League.

Αυτή η νίκη-πρόκριση της Πλζεν αύξησε ελάχιστα την απόσταση της 10ης Τσεχίας (39.000) από την 11η Ελλάδα (35.712) στη βαθμολογία της UEFA, καθώς το βράδυ Τετάρτης (30/7) ο Παναθηναϊκός πρόσφερε 100 βαθμούς στη χώρα μας με την ισοπαλία κόντρα στη Ρέιντζερς, ενώ οι Τσέχοι έλαβαν 200 πόντους. Και το χειρότερο είναι ότι η Τσεχία συνεχίζει με δύο ομάδες στο Champions League (Σλάβια Πράγας, Βικτόρια Πλζεν), ενώ η Ελλάδα με μία (Ολυμπιακός).

Τεράστια πρόκριση της Σκεντίγια από τη Βόρεια Μακεδονία, η οποία απέκλεισε με δύο νίκες (1-0, 1-2) τη Στεάουα Βουκουρεστίου!

Τα αποτελέσματα των αγώνων ρεβάνς του Β΄ προκριματικού γύρου του Champions League, καθώς και τα ζευγάρια για τον Γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης έχουν ως εξής:

Καϊράτ Αλμάτι (Καζακστάν)-Κουόπιο (Φινλανδία) 3-0 0-2

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Χάμρουν Σπάρτανς (Μάλτα) 3-0 3-0

Ντρίτα (Κόσοβο)-Κοπεγχάγη (Δανία) 0-1 0-2

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ) 5-1 1-0

Ζρίνσκι Μόσταρ (Βοσνία)-Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) 2-2 0-4

Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)-Σέλμπουρν (Ιρλανδία) 1-0 3-0

Μάλμε (Σουηδία)-RFS (Λετονία) 1-0 4-1

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) -Ριέκα (Κροατία) 3-1 παρ. (κ.α. 1-1) 0-0

Στεάουα (Ρουμανία)-Σκεντίγια (Βόρεια Μακεδονία) 1-2 0-1

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Πάφος (Κύπρος) 0-1 1-1

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-Νόα (Αρμενία) 4-3 2-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Ρέιντζερς (Σκωτία) 1-1 0-2

Μπρεϊνταμπλικ (Ισλανδία)-Λεχ Πόζναν (Πολωνία) 0-1 1-7

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Μπραν (Νορβηγία) 1-1 4-1

Σερβέτ (Ελβετία)-Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) 1-3 1-0

Γ΄ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ (5-6 Αυγούστου & 12/8)
=============================================
CHAMPIONS PATH

Μάλμε (Σουηδία) – Κοπεγχάγη (Δανία)
Καϊράτ Αλμάτι (Καζακστάν) – Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία)
Λεχ Πόζναν (Πολωνία) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)
Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) – Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)
Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) – Πάφος (Κύπρος)
Σκεντίγια (Βόρεια Μακεδονία) – Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)

LEAGUE PATH

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) – Μπριζ (Βέλγιο)
Ρέιντζερς (Σκωτία) – Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)
Νις (Γαλλία) – Μπενφίκα (Πορτογαλία)
Φέγενορντ (Ολλανδία) – Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ