
Η UEFA επέβαλε πρόστιμο στους Λαμίν Γιαμάλ και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι για παραβίαση κανονισμού αντιντόπινγκ, ενώ τιμωρήθηκε και ο Χάνσι Φλικ με μία αγωνιστική για παραβίαση κανόνων δεοντολογίας.
Η UEFA «μοίρασε» τιμωρίες στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι Λαμίν Γιαμάλ, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και Χάνσι Φλικ βρίσκονται αντιμέτωποι με κυρώσεις.
Οι ποδοσφαιριστές των «μπλαουγκράνα» θα αναγκαστούν να πληρώσουν από 5.000 ευρώ ο καθένας, λόγω παραβίαση των κανονισμών αντιντόπινγκ μετά τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα του συλλόγου.
Διαβάστε επίσης: Το καλό και το… κακό νέο για την ΑΕΚ με τον Μάνταλο
Όπως αναφέρει η «Marca», οι δύο παίκτες δεν συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες του Υπεύθυνου Ελέγχου Ντόπινγκ (Άρθρο 21.8) και δεν παρουσιάστηκαν αμέσως στο Σημείο Ελέγχου (Άρθρο 21.10(α)).
Παράλληλα, τιμωρήθηκε και ο τεχνικός των Καταλανών, Χάνσι Φλικ, με πρόστιμο 20.000 ευρώ και αποκλεισμό ενός αγώνα από τις διοργανώσεις της UEFA για παραβίαση των γενικών αρχών δεοντολογίας (Άρθρο 11(1) του Κανονισμού) και των βασικών κανόνων αξιοπρεπούς δεοντολογίας (Άρθρο 11(2)(β) του Κανονισμού).