Σακχοφ: «Θέλω να κάνω ντεμπούτο στο Champions League»

Σακχοφ: «Θέλω να κάνω ντεμπούτο στο Champions League»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Εβγέν Σάκχοφ στην Ουκρανία. Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τη Μπενφίκα, αλλά και για την έναρξη του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Εβγέν Σάκχοφ μίλησε στην Ουκρανία για την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα, αλλά και για την έναρξη του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του και μίλησε αρχικά για το αν αποτελεί προτεραιότητα το Champions League: «Φυσικά. Νομίζω ότι ο αγώνας με τη Μπενφίκα θα είναι ο σημαντικότερος για την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Αν δείτε στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ποτέ δεν έχουμε παίξει στους ομίλους της διοργάνωσης. Εφόσον περάσουμε θα κάνω και εγώ το ντεμπούτο μου στο Champions League, αφού μέχρι τώρα έχω παίξει μόνο στα προκριματικά» .

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός στο πρώτο παιχνίδι με την Μπενφίκα: «Στο ποδόσφαιρο, η έννοια της τύχης υπάρχει, αλλά υπό όρους. Αν πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, τότε κάναμε κάτι σωστά. Για το εκτός έδρας παιχνίδι, μια ισοπαλία είναι καλή. Γνωρίζαμε ότι δεν θα ήταν εύκολο. Η Μπενφίκα είναι μια επικίνδυνη ομάδα στην επίθεση, αλλά το προπονητικό μας επιτελείο θα αναλύσει τα πάντα και το παιχνίδι της Τούμπας θα είναι πολύ διαφορετικό» .

Για το αν θα ήθελε ναντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου στα προκριματικά του Champions League: «Ναι , αλλά… όχι πολύ! . Έχω παίξει αρκετές φορές εναντίον της Ντιναμό. Έτσι, κατά την γνώμη μου, οι αγώνες κόντρα σε Βασιλεία, Σπαρτάκ και Μπενφίκα, είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες» .

Για την νίκη στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος: «Πάνω απ ‘όλα ήμουν ευχαριστημένος με τη νίκη επί του Αστέρα. Ήταν σημαντικό να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Μπενφίκα με ένα θετικό αποτέλεσμα και ο προπονητής εκτίμησε την παρουσία μου. Δυστυχώς δεν κατάφερα να σκοράρω. Έκανα μια καλή κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας κατάφερε να κάνει την απόκρουση».

Για την συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα με τον Αστέρα: «Μέχρι το περασμένο Σάββατο παίζαμε μόνο για το Champions League, μια φορά την εβδομάδα. Τώρα αρχίζει ένα διαφορετικό πρόγραμμα και ελπίζω ότι θα έχω περισσότερες ευκαιρίες» .

Για το ντεμπούτο του Ευγένιου Χατσερίδη στο πρωτάθλημα και την σύγκρουση με τον Μανία, που του έφερε την κίτρινη κάρτα: «Ο αντίπαλος απλώς σκόνταψε στον Ευγένιο και χτύπησε. Δεν υπήρχε κάποιο χτύπημα ή τίποτα τέτοιο , οπότε η κίτρινη κάρτα θα μπορούσε να μην είχε δοθεί».

Για το αν ο έμπειρος αμυντικός διαφώνησε με τον διαιτητή: «Ο Ευγένιος αντέδρασε ήρεμα, αν και ήταν δυσαρεστημένος. Μην ανησυχείτε η συμπεριφορά του είναι μια χαρά. Όσον αφορά την προσαρμογή του, ακούει όλες τις οδηγίες του προπονητή, όπως κάθε άλλος ποδοσφαιριστής, και ενσωματώνεται σιγά- σιγά στην ομάδα» .

Για το αν υπάρχει αυστηρή πειθαρχία στον ΠΑΟΚ: «Ναι, όπως θα έπρεπε να είναι σε κάθε ομάδα».

Για το αν χάρηκε όταν ήρθε ένα συμπατριώτης του (ο Χατσερίδης) στον ΠΑΟΚ: «Φυσικά, ήμουν ευτυχής με την εμφάνιση ενός συμπατριώτη μου στην ομάδα. Ωστόσο βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη για τρίτη χρόνια».

Για το αν υπάρχει κάποια τελετή υποδοχής στην ομάδα (όπως να τραγουδήσει κάποιο τραγούδι): «Οχι. Σε εμάς την πρώτη μέρα για όλους τους καινούριους, οργανώνεται το λεγόμενο «τούνελ της δόξας”. Εκεί μαζευόμαστε όλοι και υποδεχόμαστε με… σφαλιάρες τους νέους μας συμπαίκτες»

Για την εθνική, και για το αν θύμωσε που δεν κλήθηκε από τον Αντρέι Σεφτσένκο: «Γιατί πρέπει να θυμώσω; Πρέπει να δουλέψω, να δείξω καλό πρόσωπο για να περιμένω μια κλήση της Εθνικής, την επόμενη φορά. Νομίζω ότι όλο αυτό μου δίνει ακόμα ένα κίνητρο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ