Ζαμπά ή Ουάρντα: Το δίλημμα του Λουτσέσκου για την αριστερή πλευρά

Ζαμπά ή Ουάρντα: Το δίλημμα του Λουτσέσκου για την αριστερή πλευρά

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τη «μάχη» με την Μπενφίκα με τον Λουτσέσκου να σκέφτεται ακόμη τον παίκτη που θα καλύψει την αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Ο Δικέφαλος, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα που θα διεξαχθεί αύριο (29/8, 22:00) στο γήπεδο της Τούμπας. Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως δεν βρέθηκε αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την κρισιμότητα του αγώνα με τη Μπενφίκα.

«Αύριο παίζουμε για την ιστορία της ομάδας. Όλοι θέλουμε την πρόκριση και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Χρειάζεται ηρεμία και πολύ μεγάλη προσοχή. Το οποιοδήποτε λάθος μπορεί να μας στοιχίσει ακριβά».

Όσον αφορά την 11αδα που θα χρησιμοποιήσει στο ματς με τη Μπενφίκα, φαίνεται πως για τις 10 θέσεις έχει αποφασίσει ποιοι θα αγωνιστούν. Αυτή που εκκρεμεί είναι στην αριστερή πτέρυγα. Ο παίκτης που θα κληθεί να βοηθήσει τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Το δίλημμα που έχει είναι ανάμεσα σε Λέο Ζαμπά και Αμρ Ουάρντα. Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Βραζιλιάνος επιθετικός γιατί έδειξε πως με την ταχύτητά του μπορεί να προσφέρει μεγάλη βοήθεια στον Βιεϊρίνια. Ο Λουτσέσκου, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, θα «ρίξει» στον αγώνα τον Ουάρντα για να πάρει το κάτι παραπάνω στην επίθεση.

Έτσι λοιπόν αναμένεται να δούμε τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Μάτος και αριστερά τον Βιεϊρίνια. Στο κέντρο της άμυνας του Βαρέλα και Κρέσπο. Στο κέντρο του Μαουρίσιο και Κάνιας. Στις πτέρυγες τους Λημνιό και Ζαμπά. Στον άξονα τον Πέλκα και στην κορυφή της επίθεσης τον Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ