Φορτούλα: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός»

Φορτούλα: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Δικέφαλου περιμένει ότι η Μπενφίκα θα ασκήσει μεγάλη πίεση στον ΠΑΟΚ.

Ο Μλάντεν Φορτούλα θεωρεί δύσκολη τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στην Τούμπα, παρότι η ομάδα πήρε ισοπαλία 1-1 μέσα στην Πορτογαλία.

Μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1» ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι που κρίνονται πολλά. Είμαστε πολύ κοντά στους ομίλους του Champions League. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στη Λισαβόνα και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε πολλοί σοβαροί στην Τούμπα για να καταφέρουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς επισήμανε: «Δεν μπορώ να κάνω τον τεχνικό, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα και να ψάξουμε τις αντεπιθέσεις. Η Μπενφίκα είναι μια πολύ επιθετική ομάδα και αυτό μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε στη κόντρα επίθεση. Δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Για τον ΠΑΟΚ το σημαντικότερο θα είναι να μην δεχτεί κάποιο γκολ. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα. Η Μπενφίκα θα θέλει να πιέσει και να σκοράρει νωρίς».

Για τον Πασχαλάκη, ο οποίος έκανε φοβερή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι μέσα στην Πορτογαλία είπε: «Ο Πασχαλάκης είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και σοβαρό παιδί. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ