Ντίας: «Ξέρουμε την Τούμπα, εμείς όμως θα κάνουμε τη δουλειά μας»

Ντίας: «Ξέρουμε την Τούμπα, εμείς όμως θα κάνουμε τη δουλειά μας»

Ο Ρούμπεν Ντίας μίλησε για τη ρεβάνς της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρούμπεν Ντίας εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπενφίκα στη συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα ενόψει της αυριανής (29/8) αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δήλωσαν πως θα… πεθάνουν για την πρόκριση. Τι λέει αυτός για το ματς; «Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι για την πρωτοβουλία στο γήπεδο. Θα κάνουμε τα πάντα για το στόχο μας και δεν ανησυχούμε για τον αντίπαλο μας».

Για το ότι ο Μάτος ανέφερε πως η Μπενφίκα ήταν το φαβορί στο πρώτο παιχνίδι αλλά πλέον είναι πιο ισορροπημένο είπε: «Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Είναι ένα ματς που έχει περάσει όμως και δεν μειώνει το κίνητρο μας και την θέληση να περάσουμε και να τα δώσουμε όλα στο αυριανό παιχνίδι».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας και τι περιμένουν: «Περιμένουμε αμείωτη υποστήριξη του κόσμου προς τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα της Τούμπας όμως αυτός είναι ένας εξωτερικός παράγοντας. Είναι βέβαια σημαντικό αλλά θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας».

Για το αν φαντάζει βαρύ φορτίο ένας πιθανός αποκλεισμός για την Μπενφίκα: «Σε καμία περίπτωση. Το μυαλό μας είναι στο να περάσουμε και να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ