Πόνσε : «Έχω έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που δεν θέλει να χάνει»

Πόνσε : «Έχω έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που δεν θέλει να χάνει»

Ο Εζέκιελ Πόνσε στις δηλώσεις του μετά το ματς ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι μία ομάδα μεγάλη που δεν θέλει να χάνει

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Εζέκιελ Πόνσε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στη Βίντι, που έδωσε την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στον «Δικέφαλο». Ο επιθετικός της «Ένωσης» δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρίσκεται σε μία μεγάλη ομάδα που αρνείται να χάσει. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ:

«Απίστευτο το συναίσθημα που η ομάδα επιστρέφει στο Champions League από 12 χρόνια. Οι συμπαίκτες μου έκαναν υπέροχη δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του συνόλου και αυτής της προσπάθειας.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το περιμέναμε έτσι. Κάναμε καλή δουλειά για να κάνουμε το βήμα παραπάνω για τους ομίλους του Champions League.

Η αλήθεια είναι ότι έπαιξε ρόλο να έρθω στο Champions League. Ήταν ένα έξτρα κίνητρο Η ομάδα δεν είναι κατώτερη από το επίπεδο πρωταθλήματος που έρχομαι.

Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Είδα πολύ μεγάλο επαγγελματισμό. Η αγάπη του κόσμου με βοήθησε να προσαρμοστώ ακόμα πιο γρήγορα. Έχω έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που δεν θέλει να χάνει και αυτό είναι που με ικανοποιεί.

Όποιος και να είναι αντίπαλος είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στους ομίλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ