Νίκολιτς : «Ήμασταν άτυχοι, η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Νίκολιτς : «Ήμασταν άτυχοι, η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Ο προπονητής της Βίντι ήταν λυπημένος για τον αποκλεισμό της ομάδας του, ωστόσο ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του

Ο προπονητής της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς, στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, από την ΑΕΚ ήταν λυπημένος, ωστόσο ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Βίντι:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι όμως και λυπημένος που δεν προκριθήκαμε. Όμως, δεν περιμέναμε από την αρχή της ευρωπαϊκής πορείας να φτάσουμε εδώ. Ήμασταν άτυχοι, οι δύο ομάδες ήταν πάνω-κάτω ίσες και η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ σήμερα ήταν απίστευτος. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Πιστεύω στην ομάδα μου και το ταξίδι συνεχίζεται. Έχουμε κλήρωση την Παρασκευή στο Europa League. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στους οπαδούς της. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με τη Φερεντσβάρος και συνεχίζουμε απτόητοι. Οι παίκτες μου έπαιξαν σαν μαχητές ως το τέλος και πίστευα ως το τέλος ότι μπορούσαμε να πάμε το ματς στην παράταση».

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ματς, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν φανταστικός και αυτό καθόρισε την πρόκριση. Εμείς δεν τα παρατάμε και παίρνουμε δύναμη από αυτά τα δύο ματς, που δεν ήμασταν το φαβορί αλλά καταφέραμε να δυσκολέψουμε την ΑΕΚ» είπε ο Νίκολιτς σε ερώτηση για τα στοιχεία που έκριναν την πρόκριση.

Ενώ σε ερώτηση για το τι είπε στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε:

«Ποτέ δεν μιλάμε μετά το παιχνίδι. Μαζευτήκαμε όμως στο κέντρο του γηπέδου και είπαμε μπράβο. Συνεχίζουμε, είμαστε περήφανοι, όπως πρέπει να είναι και όλη η Ουγγαρία για την πορεία μας. Συνεχίζουμε όμως στο Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ