Δαμανάκης: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί»

Δαμανάκης: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί»

Ο Γιάννης Δαμανάκης θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ εφόσον έχει και λίγο τύχη θα πάρει αυτό που ζητάει.

Ο Γιάννης Δαμανάκης είναι αισιόδοξος για την αποψινή (29/8) ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου μιλώντας στον FAIR PLAY FM 96,1 επισήμανε ότι οι ασπρόμαυροι μπορούν να πάρουν την πρόκριση και να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους του Champions League.

Για την τωρινή ομάδα του ΠΑΟΚ είπε: «Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και λίγη τύχη. Η Μπενφίκα είναι μία πολύ καλή ομάδα, κάτι που έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι. Και η δική μας ομάδα, όμως, είναι καλή, πιστεύω μάλιστα ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ από το 1985 και μετά. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάρει τελικά αυτό που ζητάει τόσα χρόνια».

Για το αλήστου μνήμης παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπάγερν το 1983 είπε: «Είχαμε τότε έναν προπονητή που ήταν γνώστης του ποδοσφαίρου (σ.σ. Τσερνάι). Παλούκια… να έστηνες στο γήπεδο, δεν έχανες. Πήγαμε στα πέναλτι με την Μπάγερν και τελικά χάσαμε. Έχω το παιχνίδι σε κασέτα, όμως θέλω να το πιστέψετε ότι δεν το έχω δει ποτέ μου. Έχω σε κασέτες όλα τα μεγάλα ματς, αλλά ειδικά αυτό με τη Λάρισα δε θέλω να το δω ποτέ μου, καθώς είχαν γίνει… ασχήμιες».

Για τον Ουάρντα είπε: «Εμένα με εντυπωσίασε το παιδί που έβαλε το γκολ μέσα στην Πορτογαλία. Είναι παίκτης που όποτε παίζει κάνει τη διαφορά, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. «Ανακατεύει» την αντίπαλη άμυνα και δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Καταφέρνει και αλλάζει το ρυθμό του παιχνιδιού, ανεβάζει την ομάδα και ξεσηκώνει και τον κόσμο».

Για την αγάπη του για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία: «Η Μακεδονία για μένα είναι όλη μου η ζωή. Μου δώσανε τα πάντα και όποιος περνάει από το σπιτικό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον φιλοξενήσω με την οικογένειά μου. Επειδή ξέρω ιστορία, ξέρω ότι οι Μακεδόνες πρώτα αγαπάνε τους Κρητικούς και μετά τους υπόλοιπους».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα σωστά. Επειδή ξέρω τους ΠΑΟΚτσήδες, αγαπάνε πολύ την ομάδα τους, αλλά κάποιες φορές ξεφεύγουν. Βέβαια, πέρσι μας κλέψανε το πρωτάθλημα. Εγώ από τα 10 χρόνια που έπαιξα στον ΠΑΟΚ, τα επτά από αυτά μας κλέψανε το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ