Ρούι Βιτόρια: «Κερδίσαμε και προκριθήκαμε μέσα σε μια δύσκολη έδρα»

Ρούι Βιτόρια: «Κερδίσαμε και προκριθήκαμε μέσα σε μια δύσκολη έδρα»

Ο προπονητής της Μπενφίκα τόνισε ότι όλη η ομάδα του έκανε φανταστικό παιχνίδι.

Ο Ρούι Βιτόρια ήταν σαφώς ικανοποιημένος από τη νίκη της Μπενφίκα με 4-1 μέσα στην Τούμπα και την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Champions League.

Στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε τι είπε στους παίκτες του όταν προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ με 1-0 και τόνισε: «Δεν πέρασα κάποιο μήνυμα τη στιγμή του γκολ, αυτό έγινε πριν το ματς και το μήνυμα ήταν εμπιστοσύνης, ότι η ομάδα θα πρέπει να κρατήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Οι παίκτες το κατάλαβαν καλά αυτό και το εφάρμοσαν με αποτέλεσμα να κρατήσουμε την ταυτότητα μας στο παιχνίδι. Κερδίσαμε, θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει και στο πρώτο ματς στην έδρα μας, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ και πρέπει να το υπογραμμίσω αυτό, διότι ήταν ένας αντίπαλος που δεν είχε χάσει στην έδρα του από τον Μάιο του 2017!».

Για την επιλογή του Σεφέροβιτς να παίξει βασικός είπε: «Η ομάδα κέρδισε έναν παίκτη που είναι πολύ δυνατός σωματικά, κρατάει την μπάλα και επιτρέπει την ομάδα να τρέχει μπροστά. Δε θέλω να μιλήσω για κάποιον παίκτη συγκεκριμένα τώρα, δε θα ήταν δίκαιο. Όλη η ομάδα έπαιξε με φανταστικό τρόπο».

Για το αν υπάρχει πλέον ανακούφιση στην Μπενφίκα μετά την πρόκριση: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανακούφιση, από πέρυσι όταν εξασφαλίσαμε τη 2η θέση, η ομάδα ξεκίνησε να παλεύει για το στόχο να βρεθεί στους ομίλους και ένα πράγμα μπορώ να τονίσω, εμείς αξίζουμε τον σεβασμό όλων και όλοι οι άνθρωποι που νομίζανε ότι η Μπενφίκα έχανε χρήματα, μην ξεχάσουν τώρα να τονίσουν ότι κερδίσαμε 43 εκατ. ευρώ από την φάση των ομίλων αλλά και η αξία που έχουν πλέον οι παίκτες μας είναι μεγαλύτερη. Να μην ξεχάσουν να το υπογραμμίσουν αυτό…».

Για το αν το ρόστερ της Μπενφίκα χρειάζεται ενίσχυση τόνισε: «Εμείς είχαμε πει από πολύ νωρίς ποιος είναι ο στόχος μας και κάναμε σχέδια πάνω σε αυτό, δεν θα υπάρξουν αλλαγές αυτή τη στιγμή γιατί πάντα πιστεύαμε στον στόχο μας».

Τέλος σημείωσε ότι: «Ήθελα να τονίσω την καταπληκτική ατμόσφαιρα που ζήσαμε στο γήπεδο και να απευθυνθώ με θερμά λόγια για τον ΠΑΟΚ, να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο Europa League αλλά και στις διοργανώσεις του στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ