Βιεϊρίνια : «Ψηλά τα κεφάλια παρότι χάσαμε το όνειρό μας»

Βιεϊρίνια : «Ψηλά τα κεφάλια παρότι χάσαμε το όνειρό μας»

Ο Πορτογάλος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη που έκανε

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια στις δηλώσεις του στην κάμερα του Cosmote TV τόνισε ότι δεν κατάφεραν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να κάνουν αληθινό το όνειρο τους για πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Για τον αποκλεισμό με την ήττα με 4-1 από την Μπενφίκα επισήμανε: «Βάλανε γκολ μετά από δικό μας λάθος. Στην ουσία εμείς χάσαμε την πρόκριση και είναι δύσκολο για εμάς αυτό. Το ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο, ξέραμε ποια είναι η Μπενφίκα και τα λάθη που κάναμε τα πληρώσαμε ακριβά».

Για την Μπενφίκα που αντιμετώπισε με τη φανέλα της Πόρτο και τις διαφορές που βρήκε: «Άλλη Μπενφίκα τώρα και άλλη τότε. Ήξερα και όλοι ξέραμε την Μπενφίκα και τη δυναμική της. Έχει παίξει αρκετά στο Champions League. Θέλαμε να γράψουμε ιστορία αλλά δεν τα καταφέραμε και πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Σήμερα τα λάθη μας ήταν πολλά. Πέτυχε τέσσερα γκολ η Μπενφίκα, χωρίς να κάνει πάρα πολλές ευκαιρίες. Δεν ήμασταν τόσο κακοί στο ομαδικό παιχνίδι. Νομίζω ότι μπορούσαμε να μην αφήσουμε χώρο στη Μπενφίκα, να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε. Δεν έγινε το όνειρο μας πραγματικότητα, αλλά πρέπει να παλέψουμε τώρα για το πρωτάθλημα».

Για το πως βρέθηκαν από τον… παράδεισο στην… κόλαση: «Το πρώτο γκολ που φάγαμε μας πείραξε πάρα πολύ. Ξέραμε ότι η Μπενφίκα ήθελε να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ. Δεν ήταν λόγος να χάσουμε την συγκέντρωση αλλά σε τέτοιο επίπεδο το ένα λάθος το πληρώνεις».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος είναι στις καλές και τις κακές εμφανίσεις δίπλα μας. Έχει αποδείξει ότι είναι μαζί μας και μας στηρίζει. Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το πρωτάθλημα: «Το όνειρο μας ήταν το Champions League, δεν έγινε αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα για να το κατακτήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ