Βλαχοδήμος: «Το δεύτερο γκολ άλλαξε τη ψυχολογία μας»

Βλαχοδήμος: «Το δεύτερο γκολ άλλαξε τη ψυχολογία μας»

Ο Ελληνας κίπερ της Μπενφίκα μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση της πορτογαλικής ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την εμφάνισή τους και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ έδωσε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μετά την επικράτηση της Μπενφίκα με 4-1 στην Τούμπα. Ο Ελληνας κίπερ των Αετών της Λισαβόνας στάθηκε στο δεύτερο γκολ που έβαλε η ομάδα του, το οποίο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά άλλαξε τους βοήθησε ψυχολογικά για να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα και την πρόκριση στους ομίλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας. Θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε σήμερα αλλά ο ΠΑΟΚ μας το έκανε δύσκολο. Στα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και γι’ αυτό και προηγήθηκε. Παρόλα αυτά ισοφαρίσαμε και στη συνέχεια βάλαμε και το δεύτερο γκολ που άλλαξε την ψυχολογία μας. Είμαι χαρούμενος που περάσαμε στους ομίλους του Champions League», σημείωσε αρχικά.

Για το τι άλλαξε σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Ντα Λουζ: «Δεν θεωρώ ότι άλλαξε κάτι συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι, απλά σήμερα ήμασταν πιο τυχεροί και βάλαμε τα γκολ. Σήμερα το θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι και τρέξαμε. Μην ξεχνάμε ότι ήταν δύσκολος μήνας για εμάς, κάθε τρίτη μέρα είχαμε αγώνα είτε για το πρωτάθλημα είτε για το Champions League. Μόνο συγχαρητήρια για τα παιδιά που ο καθένας δίνει το καλύτερο που μπορεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ