Ολυμπιακός : «Πρέπει να τα δώσουμε όλα» είπε ο Καρσελά (pics)

Ολυμπιακός : «Πρέπει να τα δώσουμε όλα» είπε ο Καρσελά (pics)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να τα δώσουν όλα στο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αν θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Καρσελά.

Μία ημέρα νωρίτερα από ό,τι συνήθως «πέταξε» για τη Λισαβόνα η αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Τάκης Λεμονής προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του στο Ρέντη το πρωί της Δευτέρας και παρότι η κρίσιμη αναμέτρηση με τα «Λιοντάρια» του Ζόρζε Ζέσου θα διεξαχθεί την Τετάρτη, ο Ελληνας τεχνικός είχε ζητήσει το ταξίδι για τη Λισαβόνα να γίνει Δευτέρα και όχι Τρίτη. Ετσι ώστε να μεσολαβεί μία ημέρα ξεκούρασης από το μεγάλο ταξίδι. Οπως και έγινε.

Κατά την παρουσία της αποστολής των Πειραιωτών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Μεχντί Καρσελά έκανε δηλώσει για το μεγάλο παιχνίδι και σημείωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κατακτήσουν τη νίκη. Επιπλέον, ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε πως σε τέτοιες αναμετρήσεις ακόμη και το πιο μικρό λάθος μετράει, σημειώνοντας πως ο Ολυμπιακός πρέπει οπωσδήποτε να βρει γκολ στο Ζοσέ Αλβαλάδε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρσελά:

«Θα πρέπει να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Να τα δώσουμε όλα, βγάζοντας τον καλύτερό μας εαυτό και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Αν το καταφέρουμε αυτό είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Λισαβόνα. Στο Champions League έχει πολύ μεγάλη σημασία να πάρεις σωστές θέσεις, να τις αξιοποιήσεις καλά και να αγωνιστείς σωστά όπως και να αγωνίζεται ο αντίπαλός σου. Θα πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες γιατί σε αυτή τη διοργάνωση κρίνονται πολλά από αυτές. Φυσικά, θα πρέπει να παίξουμε καλά και στην επίθεση , γιατί είναι απαραίτητο και να σκοράρουμε».

H αποστολή του Ολυμπιακού την ώρα της αναχώρησης για Πορτογαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ