«Αγρίεψε» ο Μελισσανίδης στα Σπάτα: «Τελειώσατε στην επόμενη αποβολή!»

«Αγρίεψε» ο Μελισσανίδης στα Σπάτα: «Τελειώσατε στην επόμενη αποβολή!»

Μπορεί η ΑΕΚ να μπήκε στους ομίλους του Champions League, αλλά ο «Τίγρης» έδειξε το... άλλο πρόσωπο του σήμερα στα Σπάτα.

Δύο ημέρες μετά την μεγαλειώδη πρόκριση στους ομίλους του Champions League ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Επί τη ευκαιρία του αγιασμού, μίλησε στους ποδοσφαιριστές της Ενωσης. Αρχικά μοίρασε συγχαρητήρια λόγω της πρόκρισης τονίζοντας «Συγχαρητήρια για την πρόκρισή σας, το αξίζατε και δικαιούστε να το χαρείτε. Όμως θέλω από εσάς ένα πράγμα. Αν έχουμε πετύχει κάποια πράγματα σαν ομάδα, τα έχουμε πετύχει γιατί παλέψαμε ταπεινά, σεμνά και με το κεφάλι κάτω. Το ίδιο ταπεινοί σας ζητάω να παραμείνουμε. Μην χάσουμε το μυαλό μας και τρελαθούμε τώρα που περάσαμε στο Champions League».

Εν συνεχεία έδειξε… άλλο πρόσωπο του μετά τις δύο ανόητες αποβολές των Λιβάγια-Λόπες στην ρεβάνς με τη Βίντι στο ΟΑΚΑ που θα στοιχίσουν στην ΑΕΚ στην φάση των ομίλων του Champions League. «Πάνω από την ομάδα δεν είναι κανείς! Δεν πρόκειται να κάνω πίσω και να ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν είτε πρόκειται για το μεγαλύτερο αστέρι είτε για τον μικρότερο παίκτη από την Ακαδημία. Το πρόστιμο θα είναι βαρύ για τις δυο αποβολές με τη Βίντι και στο επόμενο κρούσμα θα διακόψουμε τη συνεργασία μας. Σε τέτοια θέματα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Σας πιστεύω, σας στηρίζω, θα είμαι δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα, αλλά σε ζητήματα πειθαρχίας θα είμαι αμείλικτος» Και κατέληξε: «Θέλω και πάλι να σας πω συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Αυτό που πετύχατε ήταν πολύ σημαντικό για το κλαμπ. Συνεχίζουμε με την ίδια ταπεινότητα, είμαστε ακόμα στην αρχή» είπε χαρακτηριστικά ο Μελισσανίδης στα Σπάτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ