Μάτος: «Για τρεις ημέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ»

Μάτος: «Για τρεις ημέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ»

Ο Λέο Μάτος, υποστήριξε πως ο αποκλεισμός από τη Μπενφίκα τον επηρέασε ψυχολογικά φτάνοντας στο σημείο να μην μπορεί να κοιμηθεί για τρεις ημέρες. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ανέφερε πως το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο, ενώ αν χρειαστεί και στα... χαρτιά.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «fair play» μιλώντας αρχικά για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας κάνοντας τον δικό του απολογισμό.

«Είχαμε φανταστική απόδοση απέναντι στη Βασιλεία και στη Σπαρτάκ Μόσχας. Πιστεύαμε όλοι ότι θα προκριθούμε στους ομίλους, αλλά με τη Μενφίκα κάναμε λάθη, που δεν συγχωρούνται σ’ αυτό το επίπεδο και το πληρώσαμε ακριβά. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που αποκλειστήκαμε από την Μπενφίκα και δεν περάσαμε στους ομίλους του Champions League, γιατί το πιστέψαμε όλοι και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τα επόμενα τρία βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ, γιατί ήταν αδύνατο να συνειδητοποιήσω τον αποκλεισμό. Ήθελα πολύ να παίξουμε στους ομίλους του Champions League».

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους της Europa League όπου θα βρει στον δρόμο του την Τσέλσι είπε: «Θα αντιμετωπίσουμε αρκετά καλές ομάδες στον όμιλο. Η πιο δύσκολη είναι η Τσέλσι, την γνωρίζουμε, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Θα την κοιτάζουμε, όμως και την Τσέλσι στα μάτια και θα την αντιμετωπίσουμε, όπως όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Θέλω να πω στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ότι για εμάς δεν παίζει κανένα ρόλο με ποιον θα παίζουμε, θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε δύσκολη σεζόν. Στο τέλος θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές για να μπούμε του χρόνου στους ομίλους του Champions League και να δείξουμε, ότι εκεί αξίζουμε να είμαστε».

Για το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμα είπε: «Δεν τα κατάφερα ακόμα να σκοράρω φέτος. Έδωσα, όμως, τρεις ασίστ. Όταν φοράω την φανέλα του ΠΑΟΚ η πρώτη μου σκέψη δεν είναι να βάλω γκολ, αλλά να βοηθήσω την ομάδα, για να πετύχουν τα γκολ οι μεσοεπιθετικοί. Και όλη την χρονιά να μην βάλω γκολ, δεν θα απογοητευτώ,  γιατί άλλη είναι η δουλειά  μου».

Για την διαιτησία με αφορμή τα όσα έγινα στο ματς με τον Πανιώνιο είπε: «Δεν ασχολούμαι με την διαιτησία. Την τελευταία διετία αντιλαμβάνομαι ότι είναι καλύτερες οι διαιτησίες στην Ελλάδα. Η ακύρωση του γκολ του Ακπόμ θέλω να ελπίζω ότι ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Δεν ξέρω πώς το βλέπουν όλοι οι υπόλοιποι, αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη. Ήταν κανονικό, αλλά δεν πιστεύω πως ήθελε ο επόπτης να… κλέψει τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να εμπιστευτούμε τους διαιτητές»

Για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα είπε: «Θα πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος, όπως το πήραμε και πέρυσι, με την διαφορά ότι φέτος θα το πάρουμε και στα χαρτιά και στο γήπεδο. Πέρυσι κάποιοι το πήραν στα χαρτιά, εμείς στο γήπεδο. Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από τις υπόλοιπες και σε ποιότητα και σε βάθος στο ράστερ και αυτό το αποδείξαμε και πέρυσι».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στην Τούμπα οι φίλαθλοι του Δικεφάλου είπε: «Είναι τρελή η ατμόσφαιρα στην Τούμπα και οι οπαδοί τού ΠΑΟΚ είναι πραγματικά ο 12ος παίκτης της ομάδας».

Για τον Ιβάν Σαββίδη είπε: «Ο κ. Σαββίδης είναι πάνω απ’ όλα ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Μας συμπεριφέρεται σαν παιδιά του. Έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί του. Αυτό που μ’ αρέσει στο ν κ. Σαββίδη και δεν το έχω ξαναδεί σε άλλους προέδρους, είναι πως όταν με βλέπει με ρωτάει εάν είμαι καλά εγώ και η οικογένειά μου. Αυτό σημαίνει ότι νοιάζεται. Είναι αληθινός. Ο,τι έχει να πει, θα στο πει μπροστά σου και θα το κάνει. Μ’ αρέσει η ευθύτητά του»

Τέλος μίλησε και για τον προπονητής της ομάδας Ράζβαν Λουτσέσκου λέγοντας τα εξής: «Ο κ. Λουτσέσκου είναι ειλικρινής, αυτό ωφελεί την ομάδα, γνωρίζουμε όλοι τι γνώμη έχει για εμάς τους παίκτες. Οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές. Μετά τον αγώνα εξηγεί ξεχωριστά στον καθένα μας τι κάναμε σωστά και τι όχι. Μόνο έτσι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Όταν μας επιβραβεύει στο σωστό και μας διορθώνει στο λάθος. Δίνει σημασία στην λεπτομέρεια και μας βελτιώνει στο τακτικό και τεχνικό κομμάτι της προπόνησης. Δίνει βάση στην τακτική, κυρίως, γιατί αυτή φέρνει αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ