ΑΕΚ: Εξαφανίστηκαν τα 2.000 εισιτήρια για το ‘Αμστερνταμ –Ζητάει και άλλα από τον Αγιαξ!

ΑΕΚ: Εξαφανίστηκαν τα 2.000 εισιτήρια για το ‘Αμστερνταμ –Ζητάει και άλλα από τον Αγιαξ!

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν κι άλλα εισιτήρια για την πρεμιέρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το πρώτο ματς της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League απέναντι στον Αγιαξ στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» (σε περίπου μία εβδομάδα) είναι… πόλος έλξης για τους φίλους της. Η ΑΕΚ επιστρέφει σε ομίλους Champions League μετά από 12 χρόνια και ήδη… εξαφανίστηκαν τα 2.000 εισιτήρια που είχε παραλάβει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ από τον Αγιαξ.

Και μέσω Internet και μέσω του εκδοτηρίου στο ΟΑΚΑ, τα εισιτήρια τελείωσαν μέσα σε λίγες ώρες. Ήδη υπάρχει λίστα με όσους ζητούν εισιτήριο και δεν έχουν εξυπηρετηθεί, προκειμένου να βρουν… παράθυρο για μαγικό χαρτάκι από ενδεχόμενες επιστροφές συνδέσμων που κάνουν εκδρομές για το Αμστερνταμ.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ θα ζητήσει 200-300 έξτρα εισιτήρια από τον Αγιαξ, αν και αυτά μοιάζουν ελάχιστα. Άλλωστε σύμφωνα με την ζήτηση και 5.000 εισιτήρια να είχε η ΠΑΕ ΑΕΚ για το ματς θα είχαν… τελειώσει.

Μόνο από το εξωτερικό υπάρχουν προγραμματισμένες οργανωμένες εκδρομές από Στουτγκάρδη, Νυρεμβέργη, Αννόβερο, Ντίσελντορφ και από εκεί και πέρα Λονδίνο, Βρυξέλλες, Ρότερνταμ. Χρόνιγκεν και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Tέλος, χθες στα Σπάτα βρέθηκε τηλεοπτικό συνεργείο του TRT (της διεθνούς αγγλόφωνης έκδοσης του τουρκικού δικτύου) για να κάνει θέμα για τη συμμετοχή της ΑΕΚ και την επιστροφή της στο Champions League με κόνσεπτ το… ελληνικό θαύμα της Ενωσης (μίλησαν Τσιγκρίνσκι, Κλωναρίδης και Πόνσε) με την επιστροφή της στα σαλόνια του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ