Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός : «Πιο δυνατός ο Ολυμπιακός μετά την αλλαγή προπονητή» τόνισε ο Αντρέ Πίντο

Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός : «Πιο δυνατός ο Ολυμπιακός μετά την αλλαγή προπονητή» τόνισε ο Αντρέ Πίντο

Ο ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Αντρέ Πίντο μίλησε στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό καλύτερη και πιο συγκεντρωμένη ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή.

Ο Αντρέ Πίντο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τόνισε πως περιμένει ένα δύσκολο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ αναφέρθηκε πολλές φορές στον Ολυμπιακό ως «καλή ομάδα», τονίζοντας πως τον περιμένουν αλλαγμένο και καλύτερο μετά τη ν αλλαγή προπονητή (φυγή Χάσι).

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Ε: Η Σπόρτινγκ ήταν πολύ ανώτερη στην Ελλάδα. Πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει το ίδιο;

Α: Το δικό μας παιχνίδι δεν θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο ματς και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά.

Ε: Από τον Ολυμπιακό χαρακτήρισαν το παιχνίδι ως τελικό ισχύει το ίδιο και για εσάς;

Α: Σκεφτόμαστε πολύ για το αυριανό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι έχουμε δύο πιθανότητες να συνεχίσουμε στο Τσάμποιονς Λιγκ και αυτό θα ψάξουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αύριο. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι αν και ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα.

Ε: Επειδή έπαιξες στην Ελλάδα ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που μπορεί να

Α: Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει προπονητή και είναι διαφορετική ομάδα από πριν. Είναι πιο δυνατή ομάδα και πιο συγκεντρωμένη. Μία ομάδα που παίζει καλή αντεπίθεση. Τα γνωρίζουμε όλα και πρέπει να τα προσέξουμε για να κερδίσουμε τον αγώνα.

Ε: Θα είναι σημαντικός ο ρόλος σου στο αυριανό παιχνίδι γιατί λείπουν σημαντικοί παίκτες. Πιστεύεις ότι πρέπει να ξεκινήσεις δυναμικά;

Α: Η Σπόρτινγκ θα μπει δυναμικά αύριο στο παιχνίδι. Αφού ο προπονητής μου με επιλέξει να παίξω θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε όλοι έτοιμοι για το παιχνίδι όχι μόνο εγώ.

Ε: Στα τελευταία τρία παιχνίδι η Σπόρτινγκ έχασε στις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά.

Α: Όλα τα παιχνίδια που δεν κερδίζουμε μας ενοχλούν. Προσπαθούμε να μάθουμε και με τις νίκες και με τις ήττες. Όπως για παράδειγμα αύριο που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ