Η Τσέλσι σταμάτησε το εντυπωσιακό σερί του Φλικ

Η Τσέλσι σταμάτησε το εντυπωσιακό σερί του Φλικ

Η νίκη της Τσέλσι επί της Μπαρτσελόνα με 3-0 ολοκλήρωσε ένα σερί που διατηρούσε ο Χάνσι Φλικ στο Champions League από το πρώτο του παιχνίδι.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η Μπαρτσελόνα του Χάνσι Φλικ υπέκυψε στην εντυπωσιακή Τσέλσι, η οποία επικράτησε με 3-0, στην 5η αγωνιστική του Champions League. Οι Λονδρέζοι δεν άφησαν περιθώριο στους Καταλανούς, ενώ είχαν και τρία ακυρωμένα γκολ.

Με αυτή την ήττα, η πρωταθλήτρια Ισπανίας έπεσε στη 15η θέση με 7 βαθμούς, και πλέον οι ελπίδες να βρεθεί στην κορυφαία 8άδα μειώθηκαν δραστικά, και το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να παίξει στον ενδιάμεσο γύρο.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα παίξει η Ρεάλ Μαδρίτης στο Καραϊσκάκη – Οι εκπλήξεις από τον Τσάμπι Αλόνσο

Το παιχνίδι αυτό παράλληλα, έβαλε ένα τέλος σε ένα εντυπωσιακό σερί που διατηρούσε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, από την πρώτη του συμμετοχή στους πάγκους ομάδας.

Συγκεκριμένα, από τη σεζόν 2019/20, όπου ο Φλικ ήταν ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, η ομάδα του σκόραρε σε κάθε παιχνίδι της διοργάνωσης, και το παιχνίδι της Τρίτης (25/11) κόντρα στην Τσέλσι, ήταν το πρώτο που έμεινε «άσφαιρη».

Η αρχή είχε γίνει στο παιχνίδι των Βαυαρών απέναντι στον Ολυμπιακό στην «Allianz Arena», με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0, ενώ συνεχίστηκε για συνολικά 34 αναμετρήσεις, με τελευταία αυτή της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπριζ, στην οποία οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 3-3.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ