O «Κλώνα» έτοιμος να συνεχίσει το… σερί

O «Κλώνα» έτοιμος να συνεχίσει το… σερί

Ο Κλωναρίδης θα είναι στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ, με στόχο το τρίτο γκολ σε ισάριθμα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Βίκτωρας Κλωναρίδης είναι μεταμορφωμένος σε σχέση με πέρυσι, με την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη στην ομάδα να τον έχει αναγεννήσει. Ο 25χρονος άσος έχει βρει ξανά τον εαυτό του, αποτελώντας μέχρι στιγμής βασικό στέλεχος της ΑΕΚ στην πορεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο «Κλώνα» σκόραρε δις και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο απέναντι στον Πανιώνιο, πέτυχε το «χρυσό» τέρμα απέναντι στη Σέλτικ στη Γλασκώβη, ενώ είχε ανοίξει τον δρόμο για τη νίκη και στην Ουγγαρία κόντρα στην Βίντι. Στο παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Αφού θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μάρκο Λιβάγια, παίρνοντας θέση πίσω από τον Εζέκιελ Πόνσε. Με τον Κλωναρίδη να στοχεύει στο να συνεχίσει το «σερί» που «τρέχει» από το καλοκαίρι, αναφορικά με τα γκολ του στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς.

Η παρουσία του Κλωναρίδη στο συγκεκριμένο παιχνίδι δείχνει κάτι παραπάνω από απαραίτητη για την Ένωση. Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να χτυπήσουν τον Άγιαξ στην κόντρα και η ταχύτητα του «Κλώνα» είναι ένας παράγοντας που θέλουν να εκμεταλλευτούν. Όπως έπραξαν και στα ματς με την Σέλτικ και την Βίντι.

Την Τετάρτη είναι σαφές πως για την επιθετική λειτουργία της ομάδας του, ο Ουζουνίδης θα στηρίξει πολλά στην παρουσία του Κλωναρίδη. Που θα πάρει θέση στην «πλάτη» του Πόνσε, προκειμένου να βρει τους χώρους που θα του επιτρέψουν να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Άγιαξ. Και γιατί όχι να σκοράρει και στο Άμστερνταμ, μετά τα γκολ του σε Γλασκώβη και Βουδαπέστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ