Όταν ο Πασχαλάκης… απογειώνεται, κερδίζει βραβεία!

Όταν ο Πασχαλάκης… απογειώνεται, κερδίζει βραβεία!

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κέρδισε το βραβείο της κορυφαίας φάσης της ομάδας για τους προηγούμενους δύο μήνες

Η απόκρουση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κόντρα στη Βασιλεία στην Ελβετία, στα τελευταία λεπτά της νίκης του ΠΑΟΚ με 3-0, αναδείχθηκε από το κοινό του Δικέφαλου ως το «nak Play of the Month» για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο

Στα τελευταία λεπτά της ρεβάνς του ΠΑΟΚ στην Ελβετία, τα πάντα είχαν κριθεί. Ο Δικέφαλος ήταν μπροστά στο σκορ με 0-3 και η Βασιλεία έψαχνε απλά το γκολ της τιμής στο Σεντ Τζέικομπ Παρκ. Μετά από μία εκτέλεση φάουλ, ο Ρίκι Βαν Βολφσβίγκεν βρήκε την μπάλα μέσα από την μικρή περιοχή και την έστειλε με πορεία προς την εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου όμως ήταν εκεί και απογειώθηκε για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, βάζοντας ιδανικό επίλογο σε μία εξαιρετική εμφάνιση, κατά την οποία έδωσε και ασίστ (!) στο γκολ που πέτυχε ο Πρίγιοβιτς!

Στον διαγωνισμό του ΠΑΟΚ η επέμβαση του πορτιέρε του Δικεφάλου κέρδισε τον ανταγωνισμό και χάρισε στον Πασχαλάκη τον τίτλο του «nak Play of the Month» για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Στη δεύτερη θέση και αρκετά κοντά ήταν η πανέξυπνη κομπίνα της ομάδας του Λουτσέσκου που οδήγησε στο γκολ κόντρα στην Μπενφίκα στην Τούμπα, ενώ τρίτη έμεινε η ασίστ του Λημνιού στον Πρίγιοβιτς για το γκολ του Σέρβου στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Βασιλεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ