Φαν Μπόμελ: «Ας ζητήσουν στο τέλος τη φανέλα του Μέσι»

Φαν Μπόμελ: «Ας ζητήσουν στο τέλος τη φανέλα του Μέσι»

Ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Μαρκ φαν Μπόμελ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Μπαρτσελόνα ζήτησε από τους παίκτες του να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κι ας, δώσουν... μάχη στη συνέχεια για τη φανέλα του Μέσι

Αισιόδοξος ότι οι παίκτες του μπορούν να κοντράρουν την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Μαρκ φαν Μπόμελ, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα των δύο ομάδων στους ομίλους του Champions League.

Η «Μπαρτσα» υποδέχεται τους πρωτοπόρους του ολλανδικού πρωταθλήματος με τον Φαν Μπόμελ να ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να επιδείξουν επαγγελματισμό απέναντι στην ομάδα που αγωνίζεται ο κορυφαίος, όπως τον αποκάλεσε, παίκτης του κόσμου (Λιονέλ Μέσι):

«Εάν αύριο (18/09) καταφέρουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα δεν με ενδιαφέρει εάν στο φινάλε δώσουν μάχη για την φανέλα του Μέσι», τόνισε ο τεχνικός της PSV στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Αυτό είναι ένα δείγμα του να είσαι επαγγελματίας, να είσαι συνεχώς συγκεντρωμένος. Γνωρίζω ότι θα του ζητήσουν την φανέλα, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να το κάνουν στο ημίχρονο!»

Ο Μεξικανός ακραίος μέσος της Αϊντχόφεν, Ιρβινγκ Λοσάνο, αποκάλυψε ότι στην καλοκαιρινή περίοδο η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο Μουντιάλ της Ρωσίας:

«Ο Θεός με βοήθησε και είχα ένα καλό τουρνουά. Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για μένα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Οι εκπρόσωποί μου είπαν πως η Μπαρτσελόνα ρώτησε για μένα και θα ήταν όνειρο να παίξω στο μέλλον σε αυτή την ομάδα. Τώρα το σημαντικό είναι να είμαι συγκεντρωμένος στην PSV και να απολαμβάνω εδώ το ποδόσφαιρο όσο το δυνατό καλύτερα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ