Νέα mini movie: «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Νέα mini movie: «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ετοίμασε μια ταινία μικρού μήκους για την έως τώρα ευρωπαϊκή πορεία του Δικέφαλου φέτος

Λίγο πριν την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και την κόντρα με «άρωμα»… Champions League του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι, το «PAOK TV» μας διηγείται την «ιστορία» της έως τώρα φετινής ευρωπαϊκής πορείας του Δικέφαλου μ’ ένα καλοκαιρινό «mini movie».

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, το Champions League ήταν και παραμένει ένα όνειρο. Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα όριά του και ανέβηκε επίπεδο κυνηγώντας το με όλες τις δυνάμεις του. Δίχως απογοήτευση, αλλά με υπερηφάνεια για όσα πέτυχε, είναι έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει άλλη μια πρόκληση. Το Europa League.

Η πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη δεν τελείωσε. Στην πραγματικότητα τώρα αρχίζει. Πιο έτοιμος, πιο δυνατός, πιο έμπειρος έχει τη δυνατότητα να βιώσει άλλη μια γοητευτική διαδρομή.

Λίγο πριν την πρεμιέρα των ομίλων και την κόντρα αλά… Champions League με την Τσέλσι, το «PAOK TV» μας διηγείται την «ιστορία» ως τώρα. Ο ΠΑΟΚ μας ανοίγει την πόρτα των αποδυτηρίων για να δούμε στ’ αλήθεια πως έζησε η ομάδα αυτήν την καλοκαιρινή περιπέτεια.

Να γνωρίσουμε τις φοβίες των ποδοσφαιριστών, να γελάσουμε με τον… χαβαλέ τους, ν’ ακούσουμε τον Ράζβαν Λουτσέσκου να τους μιλά ακόμα και μετά την ήττα από την Μπενφίκα.

Το μέλλον είναι εδώ κι ο ΠΑΟΚ το… αγκαλιάζει προσφέροντάς μας μια αποκλειστική πρόσβαση στην καθημερινότητα της ομάδας.

«Άλλωστε, μαζί είμαστε πιο δυνατοί…» είναι το σύνθημα του Δικέφαλου, που κάνει ένα νέο άνοιγμα στον κόσμο του μέσα από αυτήν τη moni movie…

https://www.youtube.com/watch?v=und6-UqsZU0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ