Ντε Μπουρ : «Ο Άγιαξ θα νικήσει με 3-0 την ΑΕΚ»

Ντε Μπουρ : «Ο Άγιαξ θα νικήσει με 3-0 την ΑΕΚ»

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ θεωρεί πως στόχος του Άγιαξ είναι η δεύτερη θέση στον όμιλο και είναι πεπεισμένος ότι θα κερδίσει και μάλιστα εύκολα απόψε την ΑΕΚ.

Ο Άγιαξ υποδέχεται απόψε την ΑΕΚ στο Άμστερνταμ, με τον Φρανκ Ντε Μπουρ να υπογραμμίζει πως η ολλανδική ομάδα θα κυνηγήσει τη δεύτερη θέση και για αυτό θα πρέπει να κερδίσει απόψε την ΑΕΚ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «De Telegraaf», ο παλαίμαχος άσος του Άγιαξ έδωσε και τη δική του πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, ο Ντε Μπουρ δήλωσε: «Δεν ξέρω τίποτα για την φετινή ΑΕΚ, ειλικρινά. Ο Αγιαξ Θα κυνηγήσει τη δεύτερη θέση και πρέπει να κερδίσει τον σημερινό αγώνα. Προσωπικά πιστεύω πως ο Άγιαξ θα νικήσει με 3-0 την ΑΕΚ. Αυτό είναι το συναίσθημα μου».

Στη συνέχεια, ο Ντε Μπουρ είπε πως «πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Όλοι γνωρίζουμε ότι η Μπενφίκα είναι μια καλή ομάδα, αλλά σίγουρα δεν είναι ανίκητη. Και σίγουρα όχι με το πως παρουσιάζεται ο Άγιαξ αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι ο Άγιαξ έχει μια καλή ευκαιρία να προκριθεί στον επόμενο γύρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ