Σέρχιο Ράμος: «Να σηκώσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο Μετροπολιτάνο»

Σέρχιο Ράμος: «Να σηκώσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο Μετροπολιτάνο»

«Διψασμένος» για ένα ακόμα Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Σέρχιο Ράμος, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τη Ρόμα.

«Πεινασμένη» για ένα ακόμα Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως τόνισε ο αρχηγός της «βασίλισσας», Σέρχιο Ράμος.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αρχίζουν τη φετινή τους «περιπέτεια» στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τη Ρόμα και στη συνέντευξη τύπου ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός δήλωσε:

«Υπάρχουν πολλοί αντίπαλοι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, κανένας δεν είναι εύκολος.Μία από αυτές τις ομάδες είναι η Μπαρτσελόνα που είναι πάντα το φαβορί για να κερδίσει αυτή τη διοργάνωση. Ωστόσο,ανεξαρτήτως αντιπάλου, η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να φαίνεται πάντα ανταγωνιστική και να κερδίζει αυτό το τουρνουά».

Στη συνέχεια, ο αρχηγός των «μερένχες», με αφορμή το γεγονός οτι ο τελικός του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της «μισητής» Ατλέτικο Μαδρίτης υποστήριξε τα εξής:« Αυτή η χρονιά είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς, επειδή ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο του αντιπάλου μας και να σηκώσουμε αυτό το τρόπαιο θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ