Μαρσελίνιο: «Θα αντιμετωπίσουμε τη Γιουβέντους χωρίς φόβο»

Μαρσελίνιο: «Θα αντιμετωπίσουμε τη Γιουβέντους χωρίς φόβο»

Χωρίς φόβο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους η Βαλένθια, όπως τόνισε ο προπονητής των «νυχτερίδων», Μαρσελίνιο Γκαρσία, στη συνέντευξη Τύπου, πριν από το ματς.

Η Βαλένθια φιλοξενεί για τη πρώτη αγωνιστική του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ τη Γιουβέντους στο Μέσταγια και σύμφωνα με τον προπονητή της, Μαρσελίνιο Γκαρσία θα πρέπει να αντιμετωπίσει την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο χωρίς φόβο, έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πιο αναλυτικά, ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αγώνα τόνισε: «Η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία χωρίς καμία αμφιβολία. Είναι μια εξαιρετική και ανταγωνιστική ομάδα με παράδοση και ιστορία και μια από τις υποψήφιες ομάδες να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αλέγκρι είναι ένας προπονητής που συμμετέχει για ένατη συνεχόμενη φορά σε αυτή τη διοργάνωση. Αυτό τα λέει όλα για εκείνον, είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο κόσμο. Όσον αφορά εμάς, ελπίζουμε να κερδίσουμε τη Γουβέντους, έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Ρονάλντο και έχουμε υποφέρει εναντίον του, όμως ο φόβος δεν είναι το κατάλληλο συναίσθημα για αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη της Γιουβέντους και να περιορίσουμε τα δικά μας. Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα δύσκολα για εκείνους,αλλά δεν θα είναι εύκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ