Γιανγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γ. 0-3 (vids)

Γιανγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γ. 0-3 (vids)

Με σόου και δύο γκολ από τον Πογκμπά οι Κόκκινοι Διάβολοι επικράτησαν στην Ελβετία της Γιανγκ Μπόις με 3-0 – «Αλωσε» (0-2) με 10 παίκτες το Μεστάγια η Γιουβέντους – Λανθασμένη αποβολή του Κ. Ρονάλντο στο 29’.

Ηταν τα φαβορί στο αποψινά παιχνίδια και το επιβεβαίωσαν απόλυτα με τις εμφανίσεις τους στον αγωνιστικό χώρο. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους πέρασαν από τις έδρες των Γιανγκ Μπόις (0-3) και Βαλένθια (0-2) αντίστοιχα και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στον 8ο όμιλο του Champions League.

Σόου από τον Πογκμπά στην Ελβετία, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να σκοράρει δύο γκολ και να οδηγεί εκ το ασφαλούς την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στο τρίποντο της νίκης. Σπουδαία νίκη με δέκα παίκτες για την ιταλική ομάδα στο Μεστάγια, με την Μεγάλη Κυρία να παίρνει δύο πέναλτι, αφού πρώτα είχε αποβληθεί λανθασμένα ο Κριστιάνο Ρονάλντο με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Πιάνιτς δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα, μετέτρεψε σε γκολ τα δύο πέναλτι και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πογκμπά και… κάτω η Γιανγκ Μπόις

Με… γαλλική φινέτσα και τον Πολ Πογκμπά να κάνει ματσάρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε σαν «σίφουνας» την Ελβετία, επικρατώντας εύκολα της Γιανγκ Μπόις με 3-0. Οι Αγγλοι μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πριν φύγει το ημίχρονο είχαν ήδη σκοράρει δύο φορές. Στο 35’ ο Πογκμπά έκανε το 1-0 για τους Κόκκινους Διάβολους και στο 44’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και τρίτο γκολ με τον Μαρσιάλ, σφραγίζοντας από το 66’ το τρίποντο της νίκης. Η διαφορά επιπέδου ήταν εμφανής, με την Γιανγκ Μπόις να θέλει, αλλά να μην μπορεί. Η Γιουνάιτεντ πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι και πλέον επιστρέφει στο Μάντσεστερ με τη νίκη στις αποσκευές της.

Διπλό και με τη… βούλα για την Γιουβέντους

Στο παιχνίδι της Βαλένθια με τη Γιουβέντους στο Μεστάγια είχαμε δύο πρωταγωνιστές. Τον Πιάνιτς, που σκόραρε δύο γκολ και οδήγησε τη Μεγάλη Κυρία στη νίκη με 2-0, αλλά και τον διαιτητή που έδωσε τρία πέναλτι και απέβαλε λανθασμένα τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο 29’ ο Φέλιξ Μπριχ θεώρησε ότι ο Πορτογάλος χτύπησε τον Μουρίγιο και έβαλε απευθείας κόκκινη κάρτα στον σούπερ σταρ της ιταλικής ομάδας. Ο CR7… τρελάθηκε, αλλά η απόφαση είχε ήδη παρθεί και ήταν αμετάκλητη.

Το ριπλέι, πάντως, εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Γερμανό ρέφερι, καθώς ο Κριστιάνο ουδέποτε χτύπησε τον αντίπαλό του. Η Γιουβέντους παρά την αποβολή, βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη. Ο Πιάνιτς με δύο εύστοχα πέναλτι στο 45’ και 51’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, η οποία αμύνθηκε υποδειγματικά και πήρε το τρίποντο. Στο 95’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Σέζνι είπε «όχι» στον Παρέχο και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής 

Βαλένθια-Γιουβέντους 0-2
(45’ πέν., 51’ πέν. Πιάνιτς)

Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
0-3 (35’, 44’ πέν. Πογκμπά, 66’ Μαρσιάλ)

Η βαθμολογία 

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 (3-0)
2. Γιουβέντους 3 (2-0)
3. Βαλένθια 0 (0-2)
4. Γιουνγκ Μπόις 0 (0-3)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής 

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 

Γιουβέντους-Γιουνγκ Μπόις (19:55)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βαλένθια (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ