Μάντσεστερ Σίτι – Λυών 1-2

Μάντσεστερ Σίτι – Λυών 1-2

Εκμεταλλευόμενη τα τραγικά ατομικά λάθη των παικτών της Μάντσετσερ Σίτι, η Λυών έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από το Έτιχαντ, βάζοντας φωτιά στον 6ο Όμιλο του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχτηκε στο Έτιχαντ τη Λυών για την πρώτη αγωνιστική του 6ου Ομίλου στο Champions League. Οι παίκτες του Γουαρδιόλα όμως ήταν εκτός τόπου χρόνου κάνοντας πολλά ατομικά λάθη και πουλώντας μπάλες σε νευραλγικά σημεία του γηπέδου.

Σε δύο από αυτά, η Λυών χτύπησε σαν κόμπρα και έφτασε στο ημίχρονο να προηγείται με 2-0. Ο Κορνέ στο 26’, έκανε γκολ την ασίστ του ταχύτατου Φεκίρ μετά από ένα… φεστιβάλ λαθών των Πολιτών, ενώ στο 43’ο Φεκίρ από δημιουργός έγινε εκτελεστής για το 2-0.

Στη συνέχεια όπως ήταν λογικό η Σίτι ανέβηκε και έψαξε το γκολ με ένταση. Το βρήκε στο 67’ με τον Μπερνάρντο Σίλβα. Από εκεί και πέρα ο Αγουέρο είχε δύο στιγμές για να κάνει το 2-2, αλλά δεν τα κατάφερε (74’, 90’) με την σκληροτράχηλη και άψογα στημένη Λυών να κάνει ένα από τα μεγαλύτερα διπλά των τελευταίων χρόνων στη διοργάνωση.

Μόνη πρώτη η Λυών που εκμεταλλεύτηκε τόσο το σπουδαίο διπλό της όσο και την ισοπαλία στο άλλο ματς του Ομίλου μεταξύ Σαχτάρ Ντόνετσκ και Χόφενχαϊμ (2-2).

Οι Συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντελφ, Φερναντίνιο, Νταβίδ Σίλβα, Γκουντογκάν (55′ Σανέ), Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (76′ Μαχρέζ), Ζεσούς (63′ Αγουέρο)

Λιόν (Ζενεσιό): Αντονι Λόπες, Μεντί, Ντεναγιέρ, Μαρσέλο, Ράφαελ (76′ Ντουμπουά), Πάπε Ντιόπ, Αουάρ, Ν’ Ντομπελέ, Κορνέ (92′ Μπερνάρ Τραορέ), Φεκίρ (79′ Τουσάρ), Ντεπάι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ