Ο Τζιαφράνκο Τζόλα αναλύει τον ΠΑΟΚ για to10.gr: «Εχει ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές»

Ο Τζιαφράνκο Τζόλα αναλύει τον ΠΑΟΚ για to10.gr: «Εχει ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές»

Ο θρύλος της Τσέλσι και βοηθός του Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε την αναμέτρηση της Τούμπας, το κοινό του ΠΑΟΚ, τη διαφορά των δύο ομάδων, αλλά και για τους ποιοτικούς παίκτες του Δικεφάλου!

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ποτέ το ιταλικό ποδόσφαιρο. Αλλά και μία από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία της Τσέλσι. Ο μεγάλος Τζιαφράνκο Τζόλα έχει επιστρέψει στην αγγλική ομάδα από το καλοκαίρι, αυτή τη φορά έχοντας ρόλο βοηθού του Μαουρίτσιο Σάρι. Οντας ουσιαστικά ο άνθρωπος που αποτελεί «ασπίδα» του νέου προπονητή των «μπλε». Και αυτός που τον καθοδηγεί στα δύσκολα και αχαρτογράφητα για τον ίδιο νερά της Πρέμιερ Λιγκ.

Με αυτή του την ιδιότητα ο Τζόλα βρέθηκε και στην Τούμπα, όπου είδε την ομάδα του να επικρατεί με 1-0 του ΠΑΟΚ. Κάνοντας επίδειξη δύναμης στον όμιλο και δείχνοντας ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν πρόκειται να χάσει πουθενά και από κανέναν βαθμούς.

To10.gr είχε την ευκαιρία να μιλήσει για λίγο με τον Τζόλα μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόσο για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι, όσο και για τον ΠΑΟΚ.

Κατ’ αρχάς, ο Ιταλός τεχνικός παραδέχθηκε πως «…θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ σήμερα. Προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του, πιέσαμε καλά και κλείσαμε τους χώρους, τους χαλάσαμε την κυκλοφορία και καταφέραμε να πάρουμε μία καλή νίκη για εμάς, που όμως θα έπρεπε να έχει έρθει με περισσότερα γκολ».

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του ο Τζόλα υποστήριξε πως στο ματς της Τούμπας «…φάνηκε η διαφορά μεταξύ των ομάδων», ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει με πολύ καλά λόγια για συγκεκριμένους παίκτες του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τους «ποιοτικούς».

Συγκεκριμένα, τόνισε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει ορισμένους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές και αυτό φάνηκε στα τελευταία λεπτά, όταν και δημιούργησε ορισμένες προϋποθέσεις για γκολ και μας έφερε σε δύσκολη θέση, με τη βοήθεια και της πολύ θερμής υποστήριξης από τους οπαδούς του».

Αξίζει κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ο Τζόλα είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Γιώργο Σαββίδη μετά το τέλος του ματς. Με τον παράγοντα του ΠΑΟΚ να φωτογραφίζεται, μάλιστα μαζί του και να δημοσιεύει τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ