Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Κανείς από τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στην πολύ καλύτερη Σπόρτινγκ.

Προτό: «Εκτελέστηκε» απο τους Πορτογάλους και στα τρία γκολ που δέχθηκε. Ίσως στο τρίτο να έπρεπε να βγει, όμως σίγουρα είναι ο τελευταίος που ευθύνεται.

Φιγκέιρας: Κακό παιχνίδι απο τον Πορτογάλο που παρότι ξεκίνησε καλά στην πορεία δεν μπόρεσε να βρει λύσεις τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά. Στα θετικά του η ασιστ στον Οτζίτζα για το γκολ της τιμής.

Μποτία: Δύο γκολ έβαλε ο Ντοστ, και στα δύο τον έχασε ο Ισπανός αμυντικός που βρέθηκε σε πολύ κακή βραδιά συνολικά.

Ένγκελς: Απο τους ελάχιστους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν «χάθηκε» απο το ματς χωρίς όμως να πιάσει κάποια καλή απόδοση. Είχε δύο καλές επεμβάσεις στο 0-0, μέχρι εκεί.

Κούτρης: Έκανε το μοιραίο λάθος προσφέροντας στο πιάτο το γκολ στον Σέζαρ για το 2-0 που τελείωσε νωρίς το παιχνίδι. Ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα απο τον εξαιρετικό Μάρτινς.

Ρομαό: Είχε πάρα πολύ δουλειά χωρίς να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Οι Πορτογάλοι άλλωστε κυριάρχησαν στον άξονα.

Ζιλέ: Τα ίδια και για τον Βέλγο μέσο που είχε μια δύο καλές προωθήσεις αλλά στο ανασταλτικό του κομμάτι απέτυχε.

Ταχτσίδης: Πήρε κάποιες καλές μεταβιβάσεις στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως και αυτός να μπορέσει να δώσει λύσεις στον άξονα.

Πάρντο: Ο πιο δραστήριος παίκτης του Ολυμπιακού στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά.

Καρσελά: Έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο αλλά εκτός απο μια δύο κούρσες δεν έδωσε (και πάλι) τίποτα στην ομάδα.

Φορτούνης: Σε ρόλο επιθετικού ο Φορτούνης χάθηκε και βγήκε κατευθείαν εκτός ματς. Με αποτέλεσμα να χαθεί τελικά ένα απο τα βασικά όπλα των Πειραιωτών.

Σεμπά: Έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν καλύτερος απο τον Καρσελά αλλά δεν μπόρεσε να δώσει μεγαλύτερη ώθηση επιθετικά σε έναν Ολυμπιακό που είχε συμβιβαστεί με την ήττα.

Τζούρτζεβιτς: Πέρασε στο 56΄στο ματς στη θέση του Φορτούνη χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Οτζίτζα: Η τελευταία αλλαγή του Ολυμπιακού με τον Βέλγο να πετυχαίνει ένα ωραίο γκολ, το γκολ της τιμής για την ομάδα του.

Ο προπονητής: Τάκης Λεμονής

Η απόφαση του να παίξει χωρίς επιθετικό δεν δικαιώθηκε επί της ουσίας. Το χειρότερο για τον Λεμονή ήταν πως τα δύο απανωτά γκολ των Πορτογάλων δεν του επέτρεψαν να ρισκάρει. Επέλεξε να διαχειριστεί στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι για να μην ανέβει ο δείκτης του σκορ παρά να αλλάξει τακτική και να προσπαθήσει να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Απέτυχε στο έργο του στη Λισαβόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ