Πορτογαλικός Τύπος : «Έχει το δικαίωμα να ονειρευτεί»

Πορτογαλικός Τύπος : «Έχει το δικαίωμα να ονειρευτεί»

Ο Πορτογαλικός Τύπος, υμνεί την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1, τονίζοντας πως έχει ελπίδες να προκριθεί και πως θα τα δώσει όλα στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα την τελευταία αγωνιστική.

Οι τρεις μεγάλες αθλητικές πορτογαλικές εφημερίδες κάνουν διθυραμβικά σχόλια για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας διότι έχει δικαίωμα στο όνειρο της πρόκρισης στους 16 από αυτόν τον όμιλο.

Η Record έχει σήμερα πρωτοσέλιδο τον Μπας Ντοστ να πανηγυρίζει ένα από τα δύο γκολ που σημείωσε και γράφει στον τίτλο: «Λιοντάρι της Ευρώπης» και συνεχίζει: «H Σπόρτινγκ μπορεί ακόμα να ονειρεύεται την πρόκριση»!

Παρόμοιο είναι και το πρωτοσέλιδο που έχει τόσο η A bola, όσο και η O jogo. Η Α bola έχει τίτλο: «Έχει το δικαίωμα να ονειρευτεί» αναφερόμενη στους 16 τους Champions League.

Όσον αφορά την O’Jogo, εκείνη έχει στο πρωτοσέλιδο της τον εξής τίτλο:  «Πάει μέχρι τέλος» και φυσικά αναφέρονται στις ελπίδες πρόκρισης της Σπόρτινγκ την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ