Ουζουνίδης : «Νίκη με Μπενφίκα, αν θέλουμε να πετύχουμε… κάτι»

Ουζουνίδης : «Νίκη με Μπενφίκα, αν θέλουμε να πετύχουμε… κάτι»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για το αυριανό μεγάλο ματς με την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ.

Η Μπενφίκα είναι μεγάλο όνομα και η ΑΕΚ αύριο στο ΟΑΚΑ θέλει να καταφέρει να της κάνει… ζημιά, μετά και την ήττα της από την Μπάγερν Μονάχου στην Λισαβόνα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα, ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με τον στόχο της ΑΕΚ και την νοοτροπία που πρέπει να δείξει στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

– Σε ένα κακό πρώτο 45λεπτο στην Ολλανδία η ΑΕΚ έχασε το ματς. Είναι ευκαιρία για την ΑΕΚ το αυριανό ματς;

«Αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι πρέπει να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο. Το πρώτο ματς μας έδειξε πολλά. Κυρίως για την συγκέντρωση στο παιχνίδι. Δεν συγχωρούν αυτές οι ομάδες τα λάθη. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις μας. Ήταν καλό μάθημα το παιχνίδι με τον Άγιαξ. Για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε σε αυτό το επίπεδο. Περιμένω καλύτερη αντίδραση αύριο».

– Έχουμε εικόνα με την Μπενφίκα. Που πρέπει να εστιάσει η ΑΕΚ;

«Δεν εστιάζεις κάπου. Σε όλους τους τομείς πρέπει να είσαι καλός. Δεν παίρνεις κάτι αν υστερείς κάπου. Είναι σημαντικό να είμαστε 100% πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Θέλει τρέξιμο και πρέσινγκ. Και στα 90 λεπτά. Όχι για ένα διάστημα. Σε τιμωρούν αυτές οι ομάδες. Και ο ΠΑΟΚ για 25 λεπτά ήταν καλύτερος από την Μπενφίκα και έκανε λάθος μετά, δέχθηκε δύο γκολ και είδαμε. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να είμαστε καλοί σε άμυνα και επίθεση».

– Ποια είναι η δύναμη της Μπενφίκα;

«Έχει ομάδα με ταλέντο. Και ομάδα με καλά και γρήγορα άκρα. Επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Ταυτόχρονα μια ομάδα χωρίς εμπειρία σε υψηλό επίπεδο που κάνουν λάθη. Προσπαθεί να ξαναέρθει σε υψηλό επίπεδο και χρειάζεται χρόνο για να το πετύχει».

– Να περιμένουμε αλλαγή στο κέντρο άμυνας;

«Θα αποφασίσω και θα δούμε. Είναι διαφορετικό ματς και θα δούμε ποιοι είναι οι κατάλληλοι να ανταποκριθούν. Έχω 4 πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς, μπορώ να τους βάλω και σε άλλες θέσεις»

– Πως βλέπει την ΑΕΚ και την Μπενφίκα τώρα στον όμιλο;

«Πολύ σημαντικό και για τους δύο το αυριανό παιχνίδι. Η Μπενφίκα έχει μεγαλύτερη πίεση από εμάς. Εμείς έχουμε κάνει ήδη κάτι πολύ μεγάλο με την πρόκριση στους ομίλους. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε και να πάρουμε βαθμούς. Αύριο θα δούμε πολλά και για τις δύο ομάδες. Η Μπάγερν είναι σε άλλο επίπεδο. Δίχως να παίξει καλά κέρδισε εύκολα. Είναι κρίσιμα τώρα τα παιχνίδια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ