Μουρίνιο: «Δεν νοιάζονται όλοι το ίδιο για την ομάδα»(vid)

Μουρίνιο: «Δεν νοιάζονται όλοι το ίδιο για την ομάδα»(vid)

Άλλη μια φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο πέταξε το μπαλάκι προς τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τη Βαλένθια ο Πορταγάλος τεχνικός άφησε υπονοούμενα για την νοοτροπία τους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Βαλένθια για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ζοσέ Μουρίνιο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου είχε αρκετό ζουμί να δώσει μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από την ήττα από τη Γουέστ Χαμ(3-1) πράγμα που προκάλεσε περισσότερα σενάρια που θέτουν τον Πορτογάλο τεχνικό εκτός Ολντ Τράφορντ.

Έτσι, ο 55χρονος προπονητής τόνισε: « Πολλές φορές, αυτό που βλέπεις δεν είναι η αλήθεια. Όπως ένας άνθρωπος μπορεί να δείχνει χαρούμενος αλλά μέσα του να είναι λυπημένος, έτσι και κάποιος που έχει χαμηλά το πρόσωπο μπορεί να είναι ο καλύτερος άνθρωπος. Θεωρώ ότι δεν νοιάζονται όλοι το ίδιο, αλλά δεν θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες»

Επίσης, όταν ρωτήθηκε αν ανησυχεί από τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Μάντσεστερ, ο Μουρίνιο απάντησε μονολεκτικά «όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ