Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα ετοιμάζουν «απόβαση» στο Παρίσι

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα ετοιμάζουν «απόβαση» στο Παρίσι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, 2.000 οπαδοί της σερβικής ομάδας θα πάνε στο Παρίσι για το ματς με την Παρί, παρά την τιμωρία που έχει επιβάλει η ΟΥΕΦΑ στον Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας δίνει φέτος το παρών στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και η ομάδα του Βελιγραδίου αντιμετωπίζει αύριο βράδυ εκτός έδρας την Παρί Σεν Ζερμέν. Ένα θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας και απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τις γαλλικές Αρχές, έχει να κάνει με την πρόθεση 2.000 οπαδών της σερβικής ομάδας να πάνε Παρίσι και πιο συγκεκριμένα στο Παρκ Ντε Πρενς, χωρίς να έχουν εισιτήρια.

Αυτό διότι η ΟΥΕΦΑ έχει τιμωρήσει την ομάδα του Βελιγραδίου, μετά τον αγώνα με τη Σάλτσμπουργκ για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, καθώς μετά το ματς κάποιοι οπαδοί του σερβικού συλλόγου είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες του Αστέρα, την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα εφημερίδων, περίπου 2.000 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα σχεδιάζουν να μεταβούν στο Παρίσι και ψάχνουν εισιτήρια για να μπορέσουν να μπουν στο Παρκ Ντε Πρενς.

Πάντα με βάση τα σχετικά ρεπορτάζ, τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας έχουν θορυβήσει τις γαλλικές Αρχές καθώς είναι ορατό το ενδεχόμενο να βρίσκονται διάσπαρτοι στις εξέδρες οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ