Μέσι, ο μοναδικός σκόρερ της Μπαρτσελόνα στα εννέα τελευταία εκτός έδρας ματς

Μέσι, ο μοναδικός σκόρερ της Μπαρτσελόνα στα εννέα τελευταία εκτός έδρας ματς

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί τον μοναδικό σκόρερ της Μπαρτσελόνα στις τελευταίες εννέα εκτός έδρας αναμετρήσεις των Μπλαουγκράνα στο Champions League. Μεταξύ αυτών και το ματς με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης, όπου οι Καταλανοί δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Ένα φοβερό στατιστικό συνοδεύει την Μπαρτσελόνα στα τελευταία εννέα εκτός έδρας ματς που έχει δώσει στη διοργάνωση του Champions League. Ποιο είναι το κοινό στοιχείο όλων αυτών των αγώνων; Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των Μπλαουγκράνα που έχει καταφέρει να βρει δίχτυα!

Ο λόγος για τα παιχνίδια απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ, Παρί Σεν-Ζερμέν, Γιουβέντους (2), Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Τσέλσι, Ρόμα και Ολυμπιακό. Ως γνωστόν, η αναμέτρηση στο Γ. Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική των ομίλων, ανάμεσα στους Πειραιώτες και τους Καταλανούς, τη σεζόν 2017-2018 είχε μείνει στο 0-0.

Ο Αργεντινός κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές σε αυτές τις αναμετρήσεις, ένα ακόμα τέρμα είχε επιτευχθεί με αυτογκόλ του Κόατες στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ σε πέντε από αυτά τα παιχνίδια η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε καν να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Ο τελευταίος που είχε σκοράρει πέραν του Μέσι ήταν ο Ζεράρ Πικέ στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης με την Γκλάντμπαχ στη Γερμανία, στις 28 Σεπτεμβρίου του 2016.

Όλα αυτά, τη στιγμή που η πρωταθλήτρια Ισπανίας έχει μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή το βράδυ της Τετάρτης (03/10, 22:00) στην έδρα της Τότεναμ, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ