Γιουβέντους – Γιούνγκ Μπόις 3-0

Γιουβέντους – Γιούνγκ Μπόις 3-0

Έλειψε η γάτα (Κριστιάνο Ρονάλντο) και βρήκε ελεύθερο το τοπίο και χόρεψε το ποντίκι (Πάουλο Ντιμπάλα) τη δύσμοιρη Γιούνγκ Μπόις, χαρίζοντας στη Γιούβε τη νίκη με 3-0.

Ο Κριστιάνο είχε πάρει το… εσπρεσάκι του κι είχε κάτσει αναπαυτικά στις κερκίδες του Juventus Stadium (ελέω της αποβολής στο πρώτο ματς των ομίλων). Έτσι χαλαρά, με αυτή την ηρεμία αντιμετώπισε και η ομάδα του την Γιουνγκ Μπόις. Οι φανερά πιο αδύναμοι Ελβετοί έγιναν έρμαιο στις ορέξεις του Πάουλο Ντιμπάλα που εκμεταλλεύτηκε δεόντως την απουσία του, μεγάλου CR7 και με τρία γκολ «σκότωσε» τους φιλοξενούμενους και χάρισε ευρεία νίκη στην ομάδα του.

Κάτι λιγότερο από πέντε λεπτά μετά την σέντρα στο Τορίνο ο 24χρονος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Μπονούτσι και με ωραίο σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την Βέκια Σινιόρα.  Στο 34′ ο Αργεντινός ήταν και πάλι στο σωστό μέρος, για να εκμεταλλευτεί την ασταθή απόκρουση του κίπερ των φιλοξενούμενων στο σουτ του Ματουιντί και από κοντά να διπλασιάσει τα τέρματα της Γιούβε ξεπερνώντας… εαυτόν!

Βλέπεις, πέρυσι, σε οκτώ αγώνες σημείωσε μόνο ένα τέρμα. Το βράδυ της Τρίτης από το 34′ του ματς με την Γιούνγκ Μπόις είχε ήδη δύο. Και δεν σταμάτησε εκεί. Στην επανάληψη, στο 49′ σημάδεψε δοκάρι και στο 69ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Κουαδράδο και με κοντινή προβολή έβαλε το τρίτο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 της Βέκια Σινιόρα κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις (που βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα στο 78′ μετά την δεύτερη κίτρινη του Καμαρά). Πρώτη στον Η’ όμιλο η Γιούβε έχοντας μέχρι στιγμής νίκες απέναντι σε Βαλένθια και Γιούνγκ Μπόις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Σέζνι, Μπενάτια, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Αλεξ Σάντρο, Κουαδράδο, Πιάνιτς (70′ Κεντίρα), Ματουιντί (46′ Τσαν), Μπερναρντέσκι, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (78′ Κιν).

Γιουνγκ Μπόις (Σεοάνε): Φον Μπάλμοος, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Καμαρά, Σουλεϊμάνι (Ν’ Γκαμαλέου), Σικ, Σανόγκο (46′ Λόπερ), Μπερτόνε, Σόου, Φασνάχτ (71′ Ασαλέ), Οαρό.

https://www.youtube.com/watch?v=w8_wQIUxkp8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ