«Σφαλιάρα» της ΤΣΣΚΑ  στη Ρεάλ, «5άρα» με χατ-τρικ του Τζέκο η Ρόμα

«Σφαλιάρα» της ΤΣΣΚΑ στη Ρεάλ, «5άρα» με χατ-τρικ του Τζέκο η Ρόμα

Πρώτη στον 7ο όμιλο η ομάδα της Μόσχας μετά από δύο αγωνιστικές, επικράτησαν της Ρεάλ με 1-0! Ξέσπασε στο άλλο ματς η Ρόμα, καθώς με πρωταγωνιστή τον Τζέκο διέλυσαν την Πλζεν με 5-0.

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Ρεάλ. Μετά το βαρύ 3-0 από τη Σεβίλλη και το 0-0 απέναντι στην Ατλέτικο για το πρωτάθλημα, η βασίλισσα ηττήθηκε και στο Champions League. Αυτή τη φορά με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου! Τρεις φορές σημάδεψαν το δοκάρι οι Μερένχες!

Καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι Ρώσοι, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Τόνι Κρόος έκανε απίστευτη… γκάφα γυρίζοντας άτσαλα τη μπάλα προς την άμυνα, με τον Νίκολα Βλάσιτς να επωφελείται και μετά από όμορφη ενέργεια να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της βασίλισσας.

Στο 28’ οι Μαδριλένοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, καθώς είχαν δοκάρι από μακρινό σουτ του Καζεμίρο,  με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 1-0. Κι αυτό καθώς και η κεφαλιά του Μπενζεμά στο 40′ κατέληξε στο δοκάρι Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν μια φλύαρη κατοχή της μπάλας, χωρίς να δημιουργούν φάσεις μπροστά από την εστία του Ακινφέεφ. Μάλιστα ο Ντίαζ στο 90ο λεπτό «σημάδεψε» για τρίτη φορά το δοκάρι της ΤΣΣΚΑ, σε μια βραδιά που δεν… πήγε καθόλου τη Ρεάλ!

Έτσι το 1-0 παρέμεινε ως ως είχε και στο δεύτερο μέρος, με την ΤΣΣΚΑ να παίρνει την πρώτη της νίκη και να φτάνει στους 4 βαθμούς, και την Ρεάλ να μένει στους 3. Να αναφέρουμε ότι ο τερματοφύλακας των Ρώσων, Ακινφέεφ, αποβλήθηκε (με 2η κίτρινη) στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από διαμαρτυρία στον διαιτητή.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεβ, Τσέρνοβ, Φερνάντες, Βλάσιτς, Τσάλοβ (78′ Σίγκουρντσον), Ναμπάμπκιν, Μπιζόλ, Μπεσάο, Τζαγκόεβ (64’Εφρέμοβ), Αχμέτοβ, Ομπλιάκοβ (97′ Κίρνατς)

Ρεάλ Μαδρίτης (Χουλέν Λοπετέγκι): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Νάτσο, Καρβαχάλ (43′ Οντριοθόλα), Ρεγκιλόν, Καζεμίρο (58′ Μόντριτς), Θεμπάγιος, Κρόος, Λούκας Βάθκεθ (58′ Μαριάνο), Ασένσιο, Μπενζεμά.

Πρώτη νίκη για τη Ρόμα, σούπερ ο Τζέκο
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ρόμα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά το βαρύ 3-0 της πρεμιέρας από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Αυτή τη φορά οι Ρωμαίοι επικράτησαν εντός έδρας της Βικτόρια Πλζεν με 5-0! Να σημειώσουμε ότι εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Μανωλάς που κρίθηκε ανέτοιμος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το ιταλικό συγκρότημα ο Εντιν Τζέκο, ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα σε μια ονειρεμένη βραδιά για τον διεθνή φορ. Μάλιστα το πρώτο ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο και «έλυσε» στη συνέχεια τα πόδια των γηπεδούχων που έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση.

Ο Βόσνιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 40’ με ωραίο κοντρόλ και σουτ στη συνέχεια μέσα από την περιοχή.  Να σημειώσουμε ότι η Ρόμα είχε και δοκάρι στο 29ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ του Ουντερ.

Στο δεύτερο μέρος οι Ρωμαίοι όχι μόνο δεν ανησύχησαν, αλλά πέτυχαν τρία ακόμη τέρματα. Συγκεκριμένα στο 64’ ο Ουντερ αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα με ψύχραιμο πλασέ, στο 73’ ο Κλάιφερτ αύξησε τον δείκτη στο 4-0, ενώ το… κερασάκι έβαλε και πάλι ο Τζέκο στο 90+2’ με το τρίτο προσωπικό του τέρμα!

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τη Ρόμα στην 2η θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς και τους Τσέχους να μένουν 4οι με 1.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Ζέσους, Φάτσιο, Φλορέντσι, Κολάροφ (75′ Τζανιόλο), Κριστάντε, Ν’Ζονζί, Λορέντσο Πελεγκρίνι (75′ Λούκα Πελεγκρίνι), Ουντέρ (75′ Σικ), Κλάιφερτ, Τζέκο.
Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Κόζατσικ, Χέιντα, Χούμπνικ, Προχάτσκα, Χόραβα (64′ Κόλερ), Λιμπέρσκι, Τζέμαν (71′ Εκπάι), Ρέζνικ, Κρμέντσικ (78′ Ρέζνιτσεκ), Χροσόβσκι, Κόβαρικ.

7ος όμιλος
Βαθμολογία
1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (3-2)
2. Ρόμα 3 (5-3)
3. Ρεάλ Μαδρίτης 3 (3-1)
4. Πλζεν 1 (2-7)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0
Ρόμα – Πλζεν 5-0

Επόμενη αγωνιστική (23 Οκτωβρίου)
Ρεάλ Μαδρίτης – Πλζεν
Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ