Μπάγερν Μονάχου – Άγιαξ 1-1

Μπάγερν Μονάχου – Άγιαξ 1-1

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξένησε τον Άγιαξ στην Allianz Arena, στην αναμέτρηση μεταξύ των νικητών της πρώτης αγωνιστικής για τον Όμιλο της ΑΕΚ, με τον Αίαντα να παίρνει σπουδαίο βαθμό μέσα στο Μόναχο (1-1).

Η Μπάγερν δεν πατάει καλά τελευταία στην Bundesliga και αυτό φάνηκε και στο σημερινό ματς κόντρα στους Ολλανδούς καθώς το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικό.

Το πρώτο τέταρτο άνηκε στους γηπεδούχους, με τον Ρόμπεν στο 3’ να νικιέται από τον Ονάνα, αλλά στο 4’ να παίρνει το… αίμα του πίσω, φτιάχνοντας το γκολ του Χούμελς για το 1-0 των Βαυαρών.

Από εκεί και πέρα ο Άγιαξ άρχισε να ισορροπεί, απειλώντας με τον Ζιγέκ στο 20’ και ισοφαρίζοντας με τον Μαζραουί στο 22’, μετά από σέντρα του Τάντιτς. Έκτοτε οι δύο αντίπαλοι είχαν από μια καλή φάση, αλλά ο Λεβαντόφσκι (29’) και ο Ζιγέκ (44’) νικήθηκαν από τους αντίπαλους τερματοφύλακες με το 1-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιαξ ξεκίνησε γκαζωμένος και χρειάστηκαν δύο επεμβάσεις του Νόιερ σε προσπάθειες των Τάντιτς (47’) και Ταλιαφίκο (49’). Στο 67ο λεπτό ο Αλκάνταρα έκανε το σουτ από το όριο της περιοχής με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ, ενώ στο 72ο λεπτό ο Βαν Ντε Μπεεκ βρήκε το χώρο και επιχείρησε το σουτ χωρίς να βρίσκει στόχο.

Στο 77′ ήταν η σειρά του Χάμες Ροντρίγκες να απειλήσει, με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να πραγματοποιεί μια ακόμα θεαματική επέμβαση. Ενώ στο 87′ ο Μίλερ δεν έπιασε καλά την κεφαλιά. Το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος με τον Αίαντα να παίρνει σπουδαία ισοπαλία μέσα στο Μόναχο φλερτάροντας έτσι με την πρώτη θέση του ομίλου.

Βαθμολογία

1. Άγιαξ 4 4-1
2. Μπάγερν 4 3-1
3. Μπενφίκα 3 3-4
4. ΑΕΚ 0 2-6

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ