Λοπετέγκι: «Χάσαμε αμέτρητες ευκαιρίες, να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Λοπετέγκι: «Χάσαμε αμέτρητες ευκαιρίες, να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Ο Χουλέν Λοπετέγκι τόνισε πως η Ρεάλ έχασε πολλές ευκαιρίες κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ότι πρέπει οι μερένχες να αντιστρέψουν το κλίμα από τις συνεχόμενες ήττες.

H Ρεάλ Μαδρίτης άφησε πίσω της ηττημένη (1-0) την Μόσχα στην συνάντησή της με την ΤΣΣΚΑ, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Συμπληρώνοντας μάλιστα 5 ώρας και 19 λεπτά χωρίς να σκοράρει, αποκαλύπτοντας το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο προπονητής της βασίλισσας, Χουλέν Λοπετέγκι μίλησε για το ματς στη Ρωσία και τόνισε πως η ομάδα του σπατάλησε αμέτρητες ευκαιρίες για να σκοράρει ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι η Ρεάλ δεν είναι καθόλου καλή και πως πρέπει να βελτιωθεί.

«Αποτύχαμε να μετατρέψουμε σε γκολ τις αμέτρητες ευκαιρίες. Αν δεν σκοράρεις, είναι δύσκολο να κερδίσεις. Αυτό λείπει. Το δοκιμάσαμε με κάθε τρόπο. Από απόσταση, από κοντά, στον αέρα, με ατομικές προσπάθειες… Δεν το καταφέραμε. Το έργο και η στάση μας ήταν καλά πέρα από κάθε αμφιβολία. Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια απροσδόκητη κατάσταση, σκόραραν στο πρώτο λεπτό και ήταν τέλεια για αυτούς. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη το σημείο της κακής τύχης», είπε ο Χουλέν Λοπετέγκι.

«Για να σκοράρεις απλά πρέπει να επιμείνεις, να δημιουργείς τις ευκαιρίες. Από την πλευρά μας, πρέπει μόνο να δημιουργήσουμε τον μέγιστο αριθμό ευκαιριών για να βρούμε ξανά το γκολ και τη διαδρομή των νικών. Είναι καταστάσεις και στιγμές που δεν είναι εύκολες. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να το αποδεχθούμε και να πιούμε αυτό το ποτήρι. Χρειάζεται να σκεφτούμε την Αλάβες. Αυτό είναι το Champions League, πριν από λίγες μέρες παίξαμε ένα υπέροχο παιχνίδι με τη Ρομά. Ούτε είμαστε φανταστικοί και αήττητοι τότε ούτε τώρα κακή ομάδα. Θα το αντιστρέψουμε», συμπλήρωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, σημειώνοντας ότι περιμένει σήμερα τις αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις για τον Καρβαχάλ, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τραυματισμός του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ