Μπενατιά: «Μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός μπορεί να μας σταματήσει»

Μπενατιά: «Μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός μπορεί να μας σταματήσει»

Ο Μεχντί Μπενατιά υποστήριξε σε δηλώσεις του πως καμία ομάδα δεν μπορεί να σταματήσει την Γιουβέντους, ενώ εγκωμίασε τον Λεονάρντο Μπονούτσι

Μεχντί Μπενατιά και Λεονάρντο Μπονούτσι ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στην εντός έδρας επικράτηση της Γιουβέντους επί της Γιουνγκ Μπόις. Με αυτή τη νίκη οι «μπιανκονέρι» συνεχίζουν με το απόλυτο σε όλες τις διοργανώσεις, έπειτα από 9 αγώνες.

Ο Μπενατιά μίλησε στο «Sky Sports Italia», μετά το τέλος του ματς, αποθεώνοντας την ομάδα του, αλλά και τον παρτενέρ του στην άμυνα.

Αναλυτικά δήλωσε: «Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα δύσκολα. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά μετά το πρώτο γκολ, όλα έγιναν πιο εύκολα. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, παίξαμε επιθετικά και κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Νομίζω ότι είχα μέρος σε αυτή την επιτυχία. Προσπαθούσα να κλείνω συνέχεια τους χώρους πίσω. Ποιος μπορεί να μας σταματήσει; Μόνο ο εαυτός μας».

«Έχουμε πολύ ποιότητα σαν ομάδα και είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Έχουμε πολλούς στόχους μπροστά μας και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε ήδη κερδίσει κάτι», πρόσθεσε.

«Πόσο σημαντικός είναι ο Μπονούτσι; Όλοι γνωρίζουν την ποιότητα του. Όταν έχει την μπάλα, πάντα προσπαθεί να κάνει την διαφορά με τις πάσες του. Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ