ΑΕΚ: «Ευχαριστούμε για τη στήριξη, ραντεβού την Κυριακή» (pic)

ΑΕΚ: «Ευχαριστούμε για τη στήριξη, ραντεβού την Κυριακή» (pic)

Η Ενωση ευχαρίστησε τους οπαδούς της για τη στήριξη στο ματς με την Μπενφίκα και ζήτησε τη βοήθειά τους στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες της ΑΕΚ πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπενφίκα, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πορτογαλική ομάδα (2-3). Ο κόσμος που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στήριξε καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και στο τέλος του παιχνιδιού καταχειροκρότησε τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας, αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν απέναντι στους πανίσχυρους Αετούς της Λισαβόνας.

Η Ενωση το απόγευμα της Τετάρτης με ανάρτησή της στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του στο παιχνίδι με την Μπενφίκα και ζήτησε τη βοήθειά του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ που στηρίξατε την ομάδα μας μέχρι το τέλος σε μια σπουδαία ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Επόμενο ραντεβού την Κυριακή στις 20:30 στο ΟΑΚΑ!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ