Συγχαρητήρια UEFA σε ΠΑΕ ΑΕΚ

Συγχαρητήρια UEFA σε ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε «συγχαρητήρια» από την UEFA για τη διοργάνωση του αγώνα ΑΕΚ-Μπενφίκα

Μπορεί η ΑΕΚ να είχε διοργάνωση δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Champions League με Σέλτικ και Βίντι, ωστόσο τα παιχνίδια των ομίλων του Champions League είναι… άλλου επιπέδου με άλλα στάνταρ εκ μέρους της UEFA. Και η ΠΑΕ ΑΕΚ κατάφερε σήμερα να πάρει τα «συγχαρητήρια» της UEFA για τη διοργάνωση στο χθεσινό ΑΕΚ-Μπενφίκα.

Στο briefing που γίνεται πάντα μετά το τέλος από κάθε ματς του Champions league, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πήρε τα συγχαρητήρια των διοργανωτών για την άρτια και χωρίς ουδεμία παρατήρηση. Μάλιστα, η UEFA συνεχάρη τους ανθρώπους της ΠΑΕ για τα θέματα ασφάλειας του ΟΑΚΑ, στη λειτουργία των σεκιούριτι, αλλά και στις λειτουργίες των υπηρεσιών Τύπου και της νέας αίθουσας Τύπου στο ΟΑΚΑ

Παράλληλα, οι άνθρωποι της UEFA έμειναν ευχαριστημένοι και από την ανταπόκριση όλης της ομάδας (προπονητή, ποδοσφαιριστή) στα αιτήματα ελληνικών και πορτογαλικών καναλιών για τις συνεντεύξεις πριν και μετά το ματς.

Και την ικανοποίηση του εξέφρασε μιλώντας με ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Μίκαελ Χέσελσβερτ, όπου είναι ο επικεφαλής των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA που είδε το ματς από το VIP αλλά σε όλη τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πήγε σε όλους τους χώρους και στα αποδυτήρια.

Ετσι, επόμενο στοίχημα είναι το ίδιο πετυχημένη να είναι η διοργάνωση και των αγώνων ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου και ΑΕΚ-Αγιαξ για τον όμιλο του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ