Παρί Σεν Ζερμέν-Ερυθρός Αστέρας 6-1

Παρί Σεν Ζερμέν-Ερυθρός Αστέρας 6-1

Η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νεϊμάρ να σκοράρει τρία γκολ, διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα με 6-1 και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Καταιγιστική ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο ημίχρονο, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο Ερυθρός Αστέρας μέχρι το εικοσάλεπτο είχε αμυνθεί πολύ καλά χωρίς να δώσει ευκαιρία στους Γάλλους.

Ότι δεν μπορούσε να καταφέρει η Παρί μέσα από ροή παιχνιδιού, το κατάφερε από στατική φάση. Ο Νεϊμάρ με μία εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ στο 20ο λεπτό νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Μπόργιαν και έκανε το 1-0.

Οι Παριζιάνοι δεν σήκωσαν το πόδι τους από το γκάζι και πίεσαν αμέσως για δεύτερο γκολ το οποίο και βρήκαν δύο λεπτά αργότερα. Νεϊμάρ και Μπαπέ συνεργάστηκαν πολύ όμορφα, με τον Γάλλο να σερβίρει και τον Βραζιλιάνο να «χτυπάει» για δεύτερη φορά.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν με αμείωτο ρυθμό και βρήκαν και τρίτο γκολ. Ο Καβάνι στο 38’ μετά από πολύ καλή ατομική ενέργεια σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα με αρκετή δόση τύχης.

Ο Ντι Μαρία στο 41’ έκανε από κοντά το 4-0 στο 41ο λεπτό ολοκληρώνοντας ένα ονειρικό ημίχρονο για τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με την γαλλική ομάδα να έχει τον έλεγχο του αγώνα και τον Ερυθρό Αστέρα να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ απείλησε στο 49’ με σουτ του Μπαπέ, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Νειμάρ σε διάστημα ενός λεπτού είδε τον Μπόργιαν να του στερεί το χατ-τρικ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν την πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία στο 64ο λεπτό, όταν ο Μάρκο Μαρίν σούταρε χαμηλά, αλλά ο Αρεόλα ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 70’ ο Καβάνι από σκόρερ έγινε δημιουργός, καθώς από δικιά του πάσα ο Μπαπέ έκανε το 5-0 από το ύψος της μικρής περιοχής.

Τέσσερα λεπτά μετά, ήρθε το γκολ της τιμής για τον Αστέρα, με τον Μάρκο Μαρίν να κάνει το 5-1 με πολύ ωραίο σουτ. Ο Νεϊμάρ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, όταν στο 81ο λεπτό με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, έκανε το 6-1, πετυχαίνοντας χατ-τρικ, το δεύτερο του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρώτοι τρεις βαθμοί για την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έμεινε στον 1 βαθμό.

Οι συνθέσεις των δύο όμαδων:

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγιεβιτς): Μπόργιαν, Γιόβιτσιτς, Κρστιτς, Ντέγκενεκ, Μαρίν, Κάουσιτς, Σίμιτς(46’Πάβκοβ), Ρόντιτς, Στοΐκοβιτς, Μπεν Ναμπουάνε(73’Εμπεσίλιο), Σάβιτς(46’Μπάμπιτς)

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Αρεολά, Τιάγκο Σίλβα(76’Κερέρ), Κιμπέμπε, Μπερνάτ, Μενιέ, Βεράτι, Ραμπιό, Ντι Μαρία, Μπαπέ(76’Τσουπό-Μοτίν), Νεϊμάρ(82’Ντράξλερ), Καβάνι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ