Τιμωρείται η Ρόμα από την UEFA

Τιμωρείται η Ρόμα από την UEFA

Η UEFA αναμένεται να τιμωρήσει την Ρόμα με πρόστιμο λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της στο παιχνίδι με την Τσέλσι για το Champions League. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ετοιμάζει διαδικασίες για να κινηθεί νομικά εναντίον της Ρομά, ενώ ανάλογα με τις κατηγορίες που θα επιβαρύνουν την Ιταλική ομάδα θα υπάρξουν και οι κατάλληλες ποινές. Αναλυτικά η […]

Η UEFA αναμένεται να τιμωρήσει την Ρόμα με πρόστιμο λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της στο παιχνίδι με την Τσέλσι για το Champions League.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ετοιμάζει διαδικασίες για να κινηθεί νομικά εναντίον της Ρομά, ενώ ανάλογα με τις κατηγορίες που θα επιβαρύνουν την Ιταλική ομάδα θα υπάρξουν και οι κατάλληλες ποινές.

Αναλυτικά η τοποθέτηση ανθρώπων της UEFA:

«Πραγματοποιήθηκαν πειθαρχικές διαδικασίες  και αναμένονται διώξεις από την UEFA μετά τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, μεταξύ της Τσέλσι και της Ρόμα (3-3), που διεξήχθη στις 18 Οκτωβρίου στην Αγγλία. »

Οι «Ρωμαίοι» αναμένεται να κατηγορηθούν με ρατσιστική συμπεριφορά των φίλων της, η οποία τιμωρείται από το άρθρο 14 των Πειθαρχικών Κανονισμών της UEFA. Η τιμωρία για τέτοιου είδους συμβάντα είναι ένα απλό πρόστιμο, όμως το περιστατικό είναι έντονο και συχνό, τότε υπάρχει κίνδυνος για τιμωρία της έδρας η ακόμα και αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η υπόθεση θα ερευνηθεί εκ νέου από τους ανθρώπους της Ευρωπαϊκης Ομοσπονδίας στις 16 Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ