Μπενάτια : «Αν δεν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, δεν αξίζουμε να περάσουμε»

Μπενάτια : «Αν δεν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, δεν αξίζουμε να περάσουμε»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιουβέντους για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, με τους Ιταλούς να θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση

Η Γιουβέντους οφείλει να κερδίσει τον Ολυμπιακό, αλλιώς δεν αξίζει να περάσει στις 16 κορυφαίες ομάδες του Champions League, σύμφωνα με τον Μεχντί Μπενάτια.

Ο κεντρικός αμυντικός της Γηραιάς Κυρίας μίλησε στην Gazzetta dello Sport και τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει παρουσιάσει καλό αμυντικό πρόσωπο, καθώς έχει δεχθεί πολλά γκολ. Παράλληλα, όπως είπε, ούτε η επίθεση της ομάδας του είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, αφού μέχρι στιγμής δεν είναι σταθερή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπενάτια:

«Είναι πολύ απλό. Αν δεν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, σημαίνει ότι δεν αξίζουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τα νούμερα είναι ξεκάθαρα. Έχουμε δεχτεί πολλά γκολ από την έναρξη της σεζόν και για μία ομάδα σαν την δική μας δεν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι ωστόσο ζήτημα μόνο άμυνας και επίθεσης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σταθεροί και με την συμπεριφορά που μας έχει καθιερώσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ