Σε ποιες θύρες έχουν μείνει εισιτήρια για το ματς της ΑΕΚ με τη Μπάγερν

Σε ποιες θύρες έχουν μείνει εισιτήρια για το ματς της ΑΕΚ με τη Μπάγερν

Τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για το παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου είναι ελάχιστα και όσοι επιθυμούν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ πρέπει να σπεύσουν πριν να είναι αργά.

«Φρενίτιδα» επικρατεί στους φίλους της ΑΕΚ για το ματς της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μάγερν Μονάχου. Τα εισιτήρια που έχουν μείνει απούλητα είναι ελάχιστα με τους οπαδούς της ΑΕΚ να κατακλύζουν το ΟΑΚΑ για να δουν την ομάδα τους απέναντι στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Τα «μαγικά χαρτάκια» που είναι ακόμη διαθέσιμα βρίσκονται στις θύρες 4, 21, 28, 29, 31, 32 και 34, ωστόσο αναμένεται να εξαντληθούν σε μικρό χρονικό διάστημα. Ηλεκτρονικά έχουν μείνει κάποια ακόμα εισιτήρια στη Θύρα 21 με 15 ευρώ, στη Θύρα 4 με 20 ευρώ, στη Θύρα 28 με 40 ευρώ και στη Θύρα 29 με 50 ευρώ.

Αύριο θα υπάρχουν κάποια «μαγικά χαρτάκια» στη Θύρα 34 με 15 ευρώ και στις Θύρες 31-32 με 20 ευρώ. Όσο για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, έχουν μείνει λίγα ακόμα εισιτήρια στις Θύρες 4 και 21.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια να ανοίξουν περισσότερες θύρες στο ΟΑΚΑ, με την προπώληση των απλών εισιτηρίων να έχει ξεπεράσει τα 35.000 εισιτήρια! Όπως τονίζεται από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, όποιος φίλος της ΑΕΚ θέλει να προμηθευτεί κάποιο «μαγικό χαρτάκι» θα πρέπει να βιαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ